FunX

Ir-Sais dropt remix met Latin ster Rauw Alejandro en komt met nieuw album

  1. Newschevron right
  2. Ir-Sais dropt remix met Latin ster Rauw Alejandro en komt met nieuw album

Als je je heupen los wilt laten gooien, ben je met de tunes van Ir-Sais altijd aan het goede adres. De streams van zijn hit Dream Girl gingen al kapot lekker, maar hij gooit 'm na twee jaar gewoon nog een keer op ons. Dit keer in de vorm van een heerlijke remix samen met upcoming Latin ster Rauw Alejandro. Ir-Sais vertelde er alles over in Start met Fernando.

In love

Voor als je Rauw Alejandro misschien nog niet kende: deze man werkte dit jaar al samen met grote namen zoals Nicky Jam en Farruko. Ir-Sais vertelt hoe hun samenwerking ontstond:

"Hij hoorde 'Dream Girl' en zei: 'Wie zingt dit liedje? Maakt niet uit wie en waar, maar ik wil 'm gewoon remixen met deze guy.' Hij had een video gemaakt terwijl hij het liedje luisterde op de radio en promootte de track al voordat hij 'm in de studio had opgenomen. Zo excited en in love was hij."

New album is coming

De zaken gaan lekker, zo lekker dat Ir-Sais het soms zelf niet helemaal kan beseffen. Maar het houdt niet op! De komende tijd gaan we namelijk nog veel meer van 'm horen: "Mijn album 'Deeper 3.0' komt eraan. Hij is al af en zit nu in het mixing proces, dus iedereen: be ready. Op veel liedjes sta ik alleen. Ik wil al mijn mensen een beetje van mij laten horen." Voor na zijn album release heeft hij ook al wat verrassingen liggen. Daar doet hij nog een beetje mysterieus over, maar het beloofd veel goeds:

"Ik heb voor na 'Deeper 3.0' al een paar tracks liggen en die zijn wel met andere artiesten. Er komen goede dingen aan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie