STER Advertentie
STER Advertentie

Ben Saddik: "Die partij tegen Rico komt er honderd procent"

Woensdag 22 januari 2020 - 15:06 uur

|

Door:

Lorenzo

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kickbokser Jamal Ben Saddik heeft vandaag in een interview met Ouassima in Utrecht bekendgemaakt dat hij dit jaar weer in de ring zal stappen tegen Rico Verhoeven. Onlangs tekende de Belgische Marokkaan een meerjarig contract bij kickboksorganisatie Glory. De bond verzekerde hem van een re-match tegen de huidige wereldkampioen. “Het staat nu 1-1 tussen ons, dus die partij tegen Rico gaat er honderd procent komen”, zegt Ben Saddik.

Lang stilgestaan

Ben Saddik heeft een lange tijd niet gevochten, dus het is weer de hoogste tijd om te gaan knallen. “In 2018 heb ik nog een 8-mans zwaargewichttoernooi gewonnen. De winnaar werd beloofd om tegen Rico te vechten, dat is niet gebeurd. Ik moest wachten op mijn kans, maar die gaat dit jaar wel komen”, vervolgt Ben Saddik. 

Tijd en locatie

Glory heeft nog geen exacte datum bekendgemaakt waarop de twee heren weer oog-in-oog met elkaar komen te staan. Ben Saddik hoopt al snel een gevecht te krijgen: “We zijn weer lekker aan het trainen, dus ik hoop wel binnen een aantal maanden terug in de ring te staan. We zijn nu aan het kijken naar de juiste datum en locatie.”

Eerdere ontmoetingen

In 2011 verloor een debuterende Verhoeven van Ben Saddik na een technische knock-out. Zes jaar later verdedigde Verhoeven zijn wereldtitel tegen The Goliath met succes. Ben Saddik blikt kort terug op die partij en kijkt vooruit. “In het laatste gevecht ging het mis voor mij in de laatste ronde. Ik miste nog een beetje ervaring, maar dit zal mij geen tweede keer overkomen. Dat kan ik jullie verzekeren. Met mijn team en mijn fans achter me kijk ik met een goed gevoel uit naar de volgende partij en de toekomst”, aldus Ben Saddik. 

Populair op FunX.nl

  • 'Mulan' skipt bioscopen en komt exclusief uit op Disney+

  • 'Einde Libanon ligt op de loer na explosie'

  • Tim Hofman deelt emotionele post voor overleden Jeroen (Over Mijn Lijk): "Ik ga je missen vriend"

  • Tiffany Hadish bevestigt relatie met Common

  • Hoe een K3-song viraal gaat als de drilltrack '3K' van Gofast, Barbersoess en Chiraqxel

  • Famke Louise Instagram-official met nieuwe lover Trè Samuels