STER Advertentie
STER Advertentie

Vriendschap Josylvio en Ashafar wordt getest in gekke vragenronde

Woensdag 29 januari 2020 - 15:52 uur

|

Door:

Francesco

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Josylvio en Ashafar gaan lekker, hun nieuwe track Ewa staat op trending op Youtube en heeft inmiddels meer dan 600.000 streams op Spotify. De boys zijn vaak samen door hun hechte vriendschap en daarom wilde Fernando die gelijk even testen in Start. Want wie kan er het slechtst tegen zijn verlies tijdens een potje gamen of wie van de twee zou er eerder een scheet laten in het openbaar? 

Papa life

Behalve de funny vragen van het vragenrondespel werden er natuurlijk ook serieuze dingen besproken, zoals de papa life van Josylvio. Want hoe bevalt dat eigenlijk? De rapper had er in ieder geval een zware nacht op zitten. "Ik was laat thuis en toen werd hij wakker. Hij wilde chillen, dus ik heb met 'm gechillt tot twee, drie uur vannacht en toen is ie weer een paar keer wakker geworden." Ondanks de zware nachten geniet Josylvio van elk moment met zijn zoontje.

"Er is niks zo speciaals als dit. Ik word elke ochtend wakker en dan zet ik die man even naast me. Het is gewoon iets raars, man. Het is een onbeschrijfelijk gevoel en het allermooiste wat je kan krijgen en meemaken in het leven. Alle clichés zijn waar man." 

Populair op FunX.nl

  • #GerechtigheidVoorBas: mensen vragen aandacht voor neergeschoten Bas (24) in Amsterdam

  • Nieuw-Zeeland al 100 dagen zonder coronabesmetting

  • Ontvoerd Japans meisje gebruikt videogame om te ontsnappen

  • Drinkwaterbedrijven luiden noodklok: 'Nog nooit was de vraag naar drinkwater zó groot'

  • Petitie: verwijder Kylie Jenner uit Cardi B en Megan Thee Stallion-videoclip

  • Jason Derulo 'slaat Will Smiths tanden eruit' in TikTok-video