STER Advertentie
STER Advertentie

Jerr (Broederliefde) ready voor Ahoy: "Trots dat we dit nog steeds samen doen"

Jerr (Broederliefde) ready voor Ahoy: "Trots dat we dit nog steeds samen doen"

Vrijdag 31 januari 2020 - 12:39 uur

|

Door:

Francesco

Zaterdagavond is het eindelijk zover: de boys van Broederliefde staan in Ahoy. En dat belooft natuurlijk weer een crazy en spetterende show te worden vol vuurwerk. De boys zijn ready om te skakelen! Om alvast in de mood te komen, belde Fernando in Start met Jerr

The pressure is on

Het is de derde keer dat Broederliefde een groot concert gaat geven, hun tweede in Ahoy. The pressure is on om al die voorgaande keren te overtreffen, dus wat kunnen de bezoekers verwachten? Dat de boys een gekke show kunnen geven is wel bekend, maar volgens Jerr gaat het deze keer vooral om genieten. "Wat we juist gedaan hebben, is proberen het niet te overtreffen. We willen gewoon genieten en niet bezig zijn met het beter willen doen dan we al gedaan hebben. [...] Ik heb het gevoel dat als je daarmee bezig bent, je ooit ongelukkig gaat worden in je leven. Dat wil ik niet"

Trots

Jerr vindt dat de boys trots mogen zijn op alles wat ze tot nu toe hebben bereikt en is nog steeds blij dat het goed gaat met de groep. "Ik ben trots dat we het nog steeds samen doen en dat het niet voelt alsof dit de laatste keer wordt. Je bent nog steeds met de mensen waarmee je sinds het begin bouwt aan dat huisje. Ondanks allerlei dingen die we meegemaakt hebben, ben ik blij dat we de fans ook kunnen laten zien dat we sterker dan dat zijn."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Badr Hari helemaal ready voor nieuwe wedstrijd

  • Numidia: "Ik kon niet geloven dat Boef op mijn track wilde"

  • Danny (26) is chef-kok: "Ik ga vaak uit eten, maar heb ook een flinke spaarrekening"

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Famke Louise: 'Ik ga niet meer smeken om featurings'

  • Door een depressie maakt Bizzey nu ook andere muziek: "niet meer alleen plat over seks"