FunX

Dit maakten jullie mee op jullie meest ongemakkelijke dates

foto: YouTube: Entertainment Tonight
  1. Newschevron right
  2. Dit maakten jullie mee op jullie meest ongemakkelijke dates

Andermans mislukte date-verhalen zijn de ultieme vorm van leedvermaak. Toen we jullie vroegen wat jullie gingen doen op jullie meest ongemakkelijke date, kwamen daar dan ook een paar pareltjes van verhalen uit. Variërend van tikkeltje awkward tot volledig psycho: lees ze hieronder en cringe lekker mee.

1. Netflix & Chill?

"We gingen Netflixen en toen hij viel in slaap naast me..."

Dat is vast niet de Netflix & Chill die je in gedachte had...

2. ABORT MISSION

"Ik moest nog anderhalf uur naast hem in de auto zitten nadat hij net verteld had dat hij vijf maanden eerder in het huwelijksbootje was gestapt..."

Eh, hier ging sowieso iets mis.

3. Vrouwenhater

"Ik ging wat drinken met een guy die de hele avond negatief was over vrouwen, omdat hij slechte ervaringen had met vrouwen. Vrouwen waren allemaal golddiggers en weet ik wat. Ik zei tegen hem: 'Je weet wel dat je tegenover een vrouw zit, toch?' Zijn reactie was dat hij zag dat 'ik niet zo was'. Raad eens wie er voor de drankjes heeft betaald en geen tweede date heeft gekregen?!"

Niet het meest ideale gespreksonderwerp voor op een eerste date. Of voor op welk moment dan ook.

4. TE LAAT

"Wie hielden een staarwedstrijd. Ze verloor en werd boos. Daarna wilde ze mij niet spreken, maar toen we buiten waren, vroeg ze uiteindelijk of ik bij haar thuis wilde chillen. Dacht het even niet met die '4 uur cup a soup-mentaliteit'..."

Geen tweede kansen bij deze staarkampioen.

5. DRAMA-DATE

"Huilend de bioscoop uitrennen omdat ik hem niks vond!"

Je date of de film...?

6. LEVEL: AWKWARD

"Op een bankje zitten en kijken hoe verlegen ze was, terwijl ze via app wel veel praatte! Ik nodig je uit voor een leuk dagje weg, a.k.a. chill ietsjes..."

Misschien werd ze gewoon bang van jou gestaar...

7. LEVEL: PSYCHO

"Ik ging wat drinken met een gozer, maar ik vond hem niet zo leuk, dus had hem afgewezen. Hij is toen woedend in z’n auto gestapt en heeft die vervolgens total loss gereden. Hij kwam toen midden in de nacht naar mijn huis toe (woonde nog bij m'n ouders, ik was vijftien ofzo) en eiste een schadevergoeding voor zijn verrotte auto!"

Dit is niet meer ongemakkelijk, maar gewoon eng!

Ster advertentie
Ster advertentie