STER Advertentie
STER Advertentie

De Sekszusjes onderzoeken schaamhaarkapsels en piemelgroottes

Vrijdag 7 februari 2020 - 11:26 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Praten over seksonderwerpen zoals masturberen, piemelgroottes en schaamhaarkapsels is misschien niet heel gebruikelijk, maar stiekem wel heel interessant. Daarom zoeken de Sekszusjes Krista en Marcelle voor hun YouTube-serie alles uit over dit soort onderwerpen. Vandaag komt het tweede seizoen online en in Turn Up! vertelden de zusjes alvast tegen Giorgio wat ze daarin ontdekt hebben.

Grootte is niet belangrijk

In het nieuwe seizoen komt het onderwerp piemels uitgebreid aan bod. Krista en Marcelle gingen in gesprek met mannen en wat opviel was dat het dan al snel over het formaat gaat. "Daar zit ook de grootste onzekerheid, terwijl we ontdekten dat het helemaal niet het belangrijkste werd gevonden door sekspartners."

taboes doorbreken

De zusjes vertellen dat ze serie vooral gemaakt hebben omdat ze dit soort informatie zelf heel erg gemist hebben in hun eigen voorlichting. Natuurlijk leer je wel technische dingen zoals hoe je soa's voorkomt, maar niet hoe je dingen ervaart en hoe je ontdekt je waar je eigen voorkeur ligt. "We richten ons vooral op wat de ervaring is, maar ook de dingen die mis zijn gegaan of waar we ons onwijs voor schamen."

Normaal bestaat niet

De grootste misvatting over seks is volgens Krista en Marcelle dat er een 'normaal' bestaat. "Je bent snel geneigd om in bepaalde verwachtingen te denken. Veel mensen houden het geheim, niemand praat echt over zijn of haar seksleven." Door middel van de YouTube-serie proberen ze daarom taboes te doorbreken. "Als wij het lastig vinden om over te praten, zijn er vast meer die dat vinden!"

Alle aflevering van Sekszusjes TV check je op het YouTube-kanaal van NPO 3. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Dit vindt Ronald de Boer van zijn dochters relatie met Ronnie Flex

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • OM: 'JoeyAK goot kokend water in nek van ontvoerde vrouw'

  • Halima beschuldigt uitzendbureau van discriminatie: "Voor mij was hij niet beschikbaar, maar voor Tessa wel"

  • Topvoetballers boos na uitspraak Franse dokters over testen coronavaccin in Afrika

  • Sigaretten worden vanaf vandaag weer flink duurder