STER Advertentie
STER Advertentie

FunX Music Awards dit jaar groter dan ooit: koop nu je tickets!

FunX Music Awards dit jaar groter dan ooit: koop nu je tickets!

Maandag 10 februari 2020 - 08:10 uur

|

Door:

Burç

Op 11 juni is het weer tijd voor de FunX Music Awards! Voor de zevende editie pakt FunX groter uit dan ooit. Dit jaar vindt dé urban awardshow van Nederland met dikke optredens namelijk plaats in AFAS Live. En jij kan erbij zijn! Op 9 maart worden de eerste namen van optredende artiesten bekendgemaakt. De allereerste Golden Circle-tickets waren snel uitverkocht. Gelukkig kan je nu voor € 7,50 nog wel early bird-tickets kopen.

kooptickets

Let op: minimale leeftijd is 16 jaar!

STEMMEN VANAF 18 MEI

Frenna was in 2019 de grote winnaar van de FunX Music Awards. De rapper won toen in de categorieën Best Album, Best Singer en Best Collabo. Bizzey en Famke Louise namen de prijzen voor Artist of the Year mee naar huis. Jij bepaalt wie dit jaar de prijzen pakt door vanaf 18 mei op je favoriete artiesten te stemmen​. Donderdag 11 juni kan je vervolgens met je eigen ogen zien wie de prijzen komt ophalen. Kan je die dag niet? Dan is de awardshow natuurlijk ook live te volgen op FunX, de FunX-app en FunX.nl.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

JOHAN CRUYFF FOUNDATION

FunX geeft zoals ieder jaar kaarten weg via de verschillende radioshows en online. Als je verzekerd wil zijn van tickets, dan kan je ze dit jaar ook kopen. En dat is niet zomaar. Een deel van de opbrengst van de tickets gaat naar de Johan Cruyff Foundation, zodat er meer sport en spel mogelijk gemaakt kan worden in de grote steden.

HET PLEINTJE VAN

FunX kwam in contact met de Johan Cruyff Foundation naar aanleiding van de YouTube-serie Het Pleintje Van. Hiervoor interviewde FunX-reporter Laila Khatiri voetballers in de wijk waar ze zijn opgegroeid. Na de awardshow gaat FunX reports maken bij nog te openen Cruyff courts en andere evenementen van de organisatie.

Populair op FunX.nl

  • Drake deelt voor het eerst foto's van zijn schattige zoontje Adonis

  • Eddy Zoëy neemt Chinezen coronavirus kwalijk

  • Waarom horen we zo weinig over het coronavirus in Afrika?

  • 8D audio is de perfecte manier van muziek luisteren in quarantainetijd

  • Mo (29) is piloot: "Ik weet niet of ik word doorbetaald"

  • Dalgona coffee: waarom de hele wereld dit drankje maakt