STER Advertentie
STER Advertentie

FunX Music Awards kunnen niet doorgaan zoals gepland

FunX Music Awards kunnen niet doorgaan zoals gepland

Woensdag 22 april 2020 - 16:16 uur

|

Door:

Elize

We hebben helaas slecht nieuws te melden. Vanwege de verlengde coronamaatregelen kunnen de FunX Music Awards niet doorgaan zoals gepland. De belangrijkste urban muziekprijzen van het jaar zouden over anderhalve maand worden uitgereikt in AFAS Live. 

Nieuwe datum

De FunX Music Awards stonden gepland op 11 juni in AFAS Live. Nu het kabinet een streep door alle festivals en evenementen tot 1 september heeft gezet, kan dit niet in deze vorm doorgaan. Zendermanager Niels Hoogland heeft begrip voor het besluit van het kabinet:

''Het kabinet zet een streep door alle festivals en evenementen tot 1 september. Heel jammer natuurlijk, maar ook bij ons staat de gezondheid van ons publiek natuurlijk voorop. We hebben hier dus alle begrip voor. Nu is het zaak alle alternatieven in kaart te brengen. Zodra we hier duidelijkheid over hebben, zullen we alle mensen die al kaarten gekocht of gewonnen hadden hierover informeren.''

FunX MusIC Awards
De FunX Music Awards zijn de belangrijkste urban muziekprijzen voor artiesten van eigen bodem. En de winnaars? Die worden bepaald door jou. Tijdens de awardshow worden prijzen uitgereikt in verschillende categorie├źn waaronder: Artist Of The Year, Best Song en Next Best. Dit jaar zouden de FunX Music Awards voor de zevende keer worden uitgereikt. Ook zou het voor het eerst plaatsvinden in AFAS Live in Amsterdam.

Alle mensen die al tickets hebben gewonnen of gekocht worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom de awardshow.

Populair op FunX.nl

  • Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

  • Album 'Allemaal een Droom' van Boef gaat viraal

  • 'Grote zorgen bij familie over bipolaire Kanye West'

  • Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

  • Politie stopt met zoeken naar Glee-actrice Naya Rivera

  • Bill Gates stelt harde eisen aan verspreiding toekomstig coronavaccin