STER Advertentie
STER Advertentie

Woenzelaar openhartig over depressie: "Ik zat echt in een donkere periode"

Zaterdag 25 april 2020 - 13:19 uur

|

Door:

Milou

Het is een flinke tijd stil geweest rondom Woenzelaar, terwijl het toch behoorlijk lekker met de rapper leek te gaan. Opeens verdween hij van de radar en bij Youssef & Ouassima vertelde hij waarom: "Eerlijk? Ik zag het gewoon even niet meer zitten. Ik had nergens meer zin in en was depressief."

Donkere periode

Woenzelaar vertelt dat hij een tijd lang nergens meer zin in had, ook niet in muziek maken. Hij zat veel thuis, kwam weinig buiten en kwam ook niet opdagen bij studiosessies. "Ik zat echt in een donkere periode." Zijn volgers en fans begonnen zich op een gegeven moment af te vragen waar hij was gebleven en daarom vindt hij het belangrijk om open te vertellen over de situatie: "Je moet gewoon over sommige dingen gewoon eerlijk zijn."

EP na de ramadan

Door te werken aan een positievere mindset gaat het gelukkiger steeds een stukje beter met de Brabanse rapper. "Ik heb veel gesprekken met mezelf gevoerd en ga beetje bij beetje de studio weer in." Helemaal terug is hij naar eigen zeggen nog niet. "Ik had ook een writer's block. Maar na de ramadan komt er een EP."

Lees ook: Woenzelaar voelt zich Spider-Man tijdens sessie bij Youssef & Ouassima

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hulp bij depressie

Heb jij last van een depressie of andere psychische problemen? Het is heel belangrijk om hierover te praten. Neem contact op met Mind Korrelatie. Zij zijn maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 bereikbaar via 0900-1450 of mindkorrelatie.nl (chat, WhatsAap en mail) voor advies en hulp.

Populair op FunX.nl

  • Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

  • Bill Gates stelt harde eisen aan verspreiding toekomstig coronavaccin

  • Onrust in Turkije na invoering controversiële nieuwe wet

  • Jada Pinkett Smith: "Vroeger had ik een pornoverslaving"

  • Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

  • Jada Pinkett (46) post sexy bikinifoto om man Will Smith terug te pakken