STER Advertentie
STER Advertentie

Danseres Aysha (22) sleept zichzelf door de coronacrisis

Zaterdag 2 mei 2020 - 16:00 uur

|

Door:

Thijn

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De 22-jarige Aysha was het afgelopen jaar on fire. Zo danste ze in The Voice, videoclips van onder andere Frenna en op verschillende festivals. Vele boekingen stonden op de planning, maar daar kwam abrupt een einde aan door de coronacrisis. Aan FunX vertelt Aysha hoe ze zichzelf door de crisis heen sleept. 

Geen boekingen

Dansen is Aysha's grootste passie en deze komt in de zomer het best tot zijn recht. "Daar kijk ik normaal het hele jaar naar uit", vertelt ze. Door de coronacrisis ligt dat nu allemaal anders, aangezien alle festivals en grootschalige evenementen zijn afgelast. "Voor mij is het echt zwaar, want hierdoor kom ik best wel in een gat te zitten. Ik had best veel boekingen staan, maar dat gaat allemaal niet meer door. Nu moet ik dus naar alternatieven zoeken." 

Positief blijven

Aysha vindt dat de regering meer moet omkijken naar haar sector. "De overheid moet ons echt in een beter daglicht zetten, de entertainmentindustrie wordt nogal vergeten." De danseres probeert toch positief te blijven en mensen te inspireren met haar strakke moves. "Wat wij nu doen is onze passie doorgeven aan mensen die alleen maar binnen zitten en zich juist heel depressief voelen." Aysha is van mening dat er geen betere opkikker is dan dansen. 

Bekijk hierboven het hele interview met Aysha, waarin ze ook vertelt over de projecten die zij opzet tijdens de coronacrisis.

Populair op FunX.nl

  • Grote retailers annuleren nu al PS5 pre-orders

  • 'Kim ten einde raad door Kanye's nieuwe tirade'

  • Cardi B begint Instagramaccount voor dochtertje Kulture (2)

  • Cardi B geeft duidelijkheid over scheiding: 'Moe van dat f*cking geruzie'

  • Rutte niet blij met voetbalsupporters: "Gewoon je bek houden"

  • Republikeinen willen Netflix vervolgen om film 'Cuties'