FunX

Famke Louise: "Ik was gewoon even de weg kwijt"

  1. Newschevron right
  2. Famke Louise: "Ik was gewoon even de weg kwijt"

Famke Louise was een tijdje afwezig op social media. Bij Sander in 7/11 vertelde ze openhartig dat ze die periode niet zo lekker in haar vel zat. "Ik was gewoon even de weg kwijt. Ik had niet echt een duidelijk plan voor mezelf." Gelukkig gaat het na die kleine break een stuk beter en Famke vertelde dat ze zichzelf weer helemaal heeft teruggevonden. "Ik kan nu voor 100% zeggen dat ik weer ready ben."

Ontevreden

Die negatieve gevoelens waren bij Famke al een tijdje aanwezig. "Ik denk dat het al een jaar speelde." Ze was ontevreden over de dingen die ze deed, waaronder haar muziek. "Het zat me al langere tijd dwars. Toen moesten we allemaal in quarantaine, dus dan heb je niet zoveel te doen en dan ga je wel even nadenken over je leven."

De weg kwijt

Famke kwam erachter dat ze in haar carrière dingen heeft gedaan waar ze eigenlijk niet helemaal achter stond. Ze vertelt dat ze in de tijd dat ze bij Bizzey zat - en ook daarna nog - bijna elke maand wel iets uitbracht. Totdat ze naar eigen zeggen 'even de weg kwijt raakte'. "Zo van: wat wil ik nou? Is dit wel iets waar ik achter sta? Toen heb ik best wel een tijdje niks uitgebracht." De paar 'uitschieters' - zoals ze tracks als Sexy Loca zelf noemt - die ze in die tijd releaste, zijn niet per se nummers die ze nu nog tof vind. "Ik heb gewoon gehandeld uit frustratie. Ik wist niet echt wat ik moest doen."

Van een imago afkomen

Gelukkig geeft Famke aan dat het nu een stuk beter met haar gaat. "Er staat hier nu gewoon een Famke Louise die ik altijd al wilde zijn. Ik probeerde van een bepaald imago af te komen dat ik niet voor mezelf had bedacht. Dat is best wel moeilijk geweest, maar ik kan wel zeggen dat ik mezelf nu aan het vinden ben."

Haar nieuwe muziek, de gevoelige en persoonlijke singles Jouw Moment en Emotieloos, passen goed bij dat nieuwe hoofdstuk. Het zijn dan ook tracks waar ze wél volledig achter staat. En er komt nog veel meer nieuws aan. "Het verhaal wordt nog veel langer. Als je goed oplet, zullen alle puzzelstukjes op z'n plaats vallen".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie