STER Advertentie
STER Advertentie

Farline zamelt schoolspullen in voor kinderen op Curaçao

Farline zamelt schoolspullen in voor kinderen op Curaçao
Privébeeld

Vrijdag 10 juli 2020 - 12:58 uur

|

Door:

Francesco

De economische situatie op Curaçao is momenteel niet best. Veel mensen zijn hun baan kwijt geraakt vanwege de coronacrisis en dat betekent dus ook dat mensen geen inkomsten meer hebben. Ondanks dat gaat het leven door en zo ook voor alle kinderen die na de zomervakantie weer naar school moeten. 

Schoolmaterialen nodig

Op 20 augustus beginnen de kinderen op Curaçao weer aan een nieuw schooljaar. Helaas kunnen veel ouders geen belangrijke en nodige schoolmaterialen betalen. Ook moeten ouders schooluniformen kopen en die kosten al snel zo'n 50 euro per kind. Gelukkig zijn er mensen met een goed hart zoals Farline die de mensen op Curaçao wil helpen met een inzamelingsactie. Agenda's, etuis, potloden, linialen en pennen: noem het maar op. Alles wat bruikbaar is en wat je kunt missen, kan je naar Farline opsturen.

Helpen?

De inzamelingsactie duurt tot 28 juli, zodat Farline alles op tijd binnen heeft voor wanneer zij op 13 augustus zelf naar Curaçao gaat. Omdat het anders niet op tijd aankomt, neemt ze alle spullen zelf mee en betaalt zij de vracht op eigen kosten. Kan jij Farline op de een of andere manier helpen? Check dan de poster hieronder om in contact te komen met Farline.

image002

Populair op FunX.nl

  • Rapper Barbenoirx over mishandeling Yasmine: ''Ik ben geen monster''

  • Nabestaanden doodgestoken Alice (15) houden stille tocht in Rotterdam

  • John Legend en Chrissy Teigen kondigen derde kindje aan met video van 'Wild'

  • ADO Den Haag-voetballer Kairan (Max) Wang (15) overleden bij tragisch ongeval

  • Mounir (18) werd op straat gezet door familie omdat hij homo is

  • 'Cristiano Ronaldo aangeboden bij Barcelona'