FunX

Ismail Ilgun had geen geld, maar trouwde toch: "Een zaal van 1000 euro is net zo gezellig"

foto: Emre Ayıran/ EA Weddingpictures
  1. Newschevron right
  2. Ismail Ilgun had geen geld, maar trouwde toch: "Een zaal van 1000 euro is net zo gezellig"

Ismail Ilgun verraste zijn fans gisteren met groot nieuws: hij is getrouwd! De 23-jarige YouTuber verloofde zich zeven maanden geleden en is nu officieel in het huwelijksbootje gestapt. Wat opmerkelijk is, is dat hij zonder spaargeld toch een bruiloft kon realiseren. Hoe hij dat deed? Hij vertelt er alles over in Start met Fernando.

Nieuwe stap

Het voelt goed om getrouwd te zijn, vertelt Ismail. "Het is een nieuwe stap en een nieuwe verantwoordelijkheid." Toch is het ook wennen voor hem om nu samen te wonen. "Je bent constant met iemand en ik ben sowieso een persoon die ervan houdt om alleen te zijn."

Keen keld

In een vlog onthulde Ismail dat hij eigenlijk helemaal geen geld had voor een bruiloft. Dat bleek ook helemaal niet nodig te zijn. "Je hoeft echt niet veel geld te hebben om te gaan trouwen, tenzij je het heel groot wil doen." Maar voor Ismail was een grootse bruiloft niet nodig.

"Je kan ook in een zaal van 1000 euro zitten en dan is het net zo gezellig. Het gaat niet om de plek of het restaurant of de zaal. Het gaat om de mensen die daar zijn. [...] Je kunt het gewoon simpel houden. Het doel van trouwen is samenzijn."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Huwelijk

Ismail vindt het zonde om een bruiloft uit te stellen om te sparen voor een groot feest. "Je wil trouwen, omdat je met iemand wil zijn. Waarom zou je dat dan uitstellen om te sparen en het groots te doen?" Daarnaast is hij van mening dat je je niet alleen maar moet voorbereiden op de bruiloft. "Die dag is niet het belangrijkste. Het belangrijkste is wat er na die dag gebeurt, dus na de bruiloft." Volgens hem is het belangrijk om aan jezelf en je partner te werken, zodat je een stabiel huwelijk tegemoet gaat.

Geverifieerd
Ster advertentie
Ster advertentie