FunX

FunX op Skills Masters. Check hier pics & vids!

  1. Newschevron right
  2. FunX op Skills Masters. Check hier pics & vids!
De compilatievideo van de FunX workshops is online! Ben je ook naar Skills Masters geweest? Dan heb je het FunX Mediaplein zeker niet kunnen missen, waar je Radio & TV workshops hebt kunnen volgen. Daarnaast kon je genieten van spectaculaire stunts van pro riders uit de skaterswereld. Vanuit een mobiele FunX studio op locatie werd er live radio gemaakt.

Bekijk hier de beelden.


VIDS!

Kon je dit jaar niet naar Skills Masters komen? Geen nood. Bekijk hier de compilatie van deze succesvolle dag, zodat je toch een beetje kan meegenieten. Heb je wel een Radio of TV workshop gevolgd op het FunX Mediaplein? Bekijk hieronder dan snel de beelden en check je skills.

Compilatie vids Skills Masters 2009
{youtubejw}Ojz7nLmGJo0{/youtubejw}

PICS!

Heb je een Radio of TV workshops gevolgd op het FunX Mediaplein? Check hier alle pics op een rij van dit driedaagse event. Niet naar Skills Masters geweest, maar toch benieuwd hoe het was? Neem gerust even een kijkje in het fotoboek.

Compilatie pics Skills Masters 2009
FunX pakte groot uit op het FunX Mediaplein op Skills Masters. Op dit driedaagse event kon je FunXtreme Sports volgen met demonstraties van grote bekenden uit de skaterswereld. De FunXtreme Sports demonstraties werden geshowd door onder andere tweevoudig Wereld- en Europees kampioen Sven Boekhorst, groot talent Dick Heerkens en de internationaal bekende Randy Abels. Deze pro riders vlogen je om de oren, wat je niet had mogen missen!


De bekende skaters lieten je allerlei geweldige stunts zien, zoals flats spings, 360 soul grinds en fakie 720. Hun skills showden ze op quarterpipes, ze gleden over een lange rail heen, jumpten over allerlei schansen en ze sprongen zelfs over een auto. Als dat maar goed is gegaan! Tegelijkertijd kon je een Radio of TV workshop volgen waarbij je verslag kon doen van dit geweldige spektakel.

FunXtreme Sports op het FunX Mediaplein
{youtubejw}qhX-xSrYSM0{/youtubejw}

Voor meer informatie over Sven, bekijk je hier zijn website.

Volg Radio & TV workshops!
Op Skills Masters heb je een Radio of TV workshop kunnen volgen op het FunX Mediaplein. Hier kon je jouw presentatie skills ontwikkelen en mocht je een kijkje nemen in de mobiele FunX studio's. Je kon je eigen radioshow of filmpje maken waarbij je verslag deed van de spectaculaire trucs van de bekende skaters. De FunX crew leerde je alles over het vak!



Radio workshop
Op Skills Masters kon je een kijkje nemen in de mobiele studio van FunX waar bekende FunX presentatoren live radio maakten. De radio dj's leerden jou de kneepjes van het vak, van interviewen tot het bedienen van de mengtafel. Samen met een vriend of vriendin kon je deze workshop volgen.



TV workshop
Als je meer geintereseerd was in televisie, kon je jouw skills checken tijdens de TV workshop. Hier leerde je presenteren voor de camera en mocht je het allemaal met een camera vastlegden. In groepjes van drie deed je live verslag van de FunXtreme Sports met demonstraties van grote bekenden uit de skaterswereld.




Live radio op locatie
Op Skills Masters maakten FunX presentatoren live radio vanuit een mobiele studio. Van dichtbij heb je kunnen kijken hoe zij dit deden. Was je er niet bij? Dan kon je op 6 & 7 maart kunnen luisteren naar de speciale programmering van FunX met live verslag vanaf het FunX Mediaplein. Daarnaast waren er vele reporters aanwezig die jouw mening checkte.
GRATIS naar Skills Masters 2009
Donderdag, vrijdag en zaterdag vond de 5e editie van Skills Masters plaats, hét beroepenevenement van Nederland voor vmbo- en mbo-scholieren en startende en ervaren werkzoekende vakmensen. Je kon er van alles zien, doen, beleven en te weten komen over werk als vakman of vakvrouw. Er waren vakwedstrijden, opleidingen en banen. Drie dagen vol actie, waar je werk van je talent hebt kunnen maken. FunX was alweer voor de 4e keer aanwezig op dit event.


Check hier de foto's van vorig jaar!
Ster advertentie
Ster advertentie