FunX

Hyvers opgepakt!

  1. Newschevron right
  2. Hyvers opgepakt!
Hyvers opgelet! Sta je op een foto met een wapen in je hand, dan heb je een groot probleem. Voor de vierde keer deze maand zijn er jongeren opgepakt door hun profielfoto met een wapen. Vanavond in Forum discussieren we hierover. Ook afgelopen donderdag spraken we met twee jongeren met dubiouse profielfoto's. Luister hier!

Lees verder wat we vanavond nog meer bespreken in Forum!

Hyves
Jongeren worden naar aanleiding van profielfoto's opgepakt, omdat ze poseren met wapens. Luister hier naar het fragment waar Morad & Shay jongeren aanspreken op hun hyves foto.

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/blogs/hyves1.wma{/wmaremote}

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/blogs/hyves2.wma{/wmaremote}

NS samenscholingsverbod
Op het station Almere-Centrum moet een samenscholingsverbod worden ingesteld. Ook moet preventief fouilleren mogelijk worden om zo het geweld op stations tegen tegaan.

FunX luisteraar wordt het land uitgezet
Vorige week kregen we een mailtje van een FunX luisteraar met een track aanvraag. Reden hiervoor, hij wordt binnenkort het land uitgezet na 5 jaar in Nederland te wonen en studeren. Waarom? Dat hoor je vanavond in Forum

Gratis reizen door de EU
Het CDA wil dat jongeren na afronding van hun middelbare school 1 maand gratis door Europa kunnen reizen. Dat zegt Michel Dijkman, jongerenkandidaat v.h. CDA voor het Europees Parlement. Vanavond in Forum hoor je hem aan het woord.

De switch van student naar werknemer
Er is veel verzuim te zien onder jonge werknemer, soms zelf veroorzaakt door een burn out. De schoolbanken uitstappen en het werkleven instappen brengt de nodige problemen met zich mee.
Ster advertentie
Ster advertentie