FunX

Shay wordt High!

  1. Newschevron right
  2. Shay wordt High!
Vanavond heeft Forum een 'irie' gehalte. De Reggaeweek openen we op een traditionele wijze met een 'instrument' dat bekend is in de reggae wereld. 'Smoke a lil sensie', 'puff the blunt', 'make use of the herb', een blowtje roken om in hogere meditatie sferen te komen. Shay zal vanavond tijdens de show blowen met een kopje verse muntthee ernaast. Zal het herbal medicijn haar geest inspireren en verrijken of zal het haar tegen werken? Vanavond ook in Forum...

Negers te huur
Black Pack is het eerste bureau in Nederland waar je een donkere man kan huren voor verschillende diensten. Van winkelen tot aan uiteten, samen salsa dansen of misschien als bodyguard het kan allemaal bij Black Pack. Volgens Jessica Silversmith van Meldpunt Discriminatie Amsterdam heeft het inhuren van een donkere man een nare bijsmaak. Wat vind jij?

Prostituees hebben last van de kredietcrisis
De kredietcrises laat ook zijn sporen achter op de Wallen. De meisjes achter de ramen hebben steeds vaker te maken met afname van de klandizie en klanten die maar 30 of 35 euro te besteden hebben. Hoe de meisjes het volhouden met minder klanten, hogere kamerprijzen en meer klanten die minder willen betalen voor een beurt, hoor je vanavond.

In uniform naar de Gay Pride
Staatsecretaris Jack de Vries van Defensie heeft besloten dat militairen in uniform mee mogen doen aan de Gay Pride. De discussie dat deelname in uniform de waardigheid van het kledingstuk zou aantasten is voor eens en altijd gesloten. Vanavond in Forum is de visie van een homobelangen organisatie te horen.

Cannabisexpert
Shay steekt vanavond om 19:00 een blowtje op. Hoe zal zij er om 20:00 aan toe zijn? Vanavond vragen we aan een deksundge wat het effect is van cannabis op je lichaam.
Ster advertentie
Ster advertentie