FunX

Hangjongeren in clips

  1. Newschevron right
  2. Hangjongeren in clips
Een winkelier uit de Gorcumse Haarwijk wil de problemen met de hangjeugd zingend te lijf gaan. Hij maakt een reeks videoclips, waarin hij de jongeren confronteert met hun slechte gedrag. Beelden van auto-inbraken, gespijbel en brandjes moeten deze jongeren aan het denken zetten. Worden de jongeren ook echt aan het denken gezet? Luister vanavond naar Forum en je hoort het. Lees hier wat de show je nog meer te bieden heeft!

XTC
Je kent het wel, het is bijna weekend en dan ga je stappen. Sommige van ons nemen tijdens het stappen een XTC-pil. Opgelet wat de pillen die je nu krijgt geven je geen lekker gevoel, je wordt er misselijk van. Vanavond het Trimbos Instituut aan de telefoon die hier onderzoek naar gedaan heeft.

Reggae

Deze week staat bij FunX in het teken van reggaemuziek. Relaxte lead back muziek maar, hoe divers is deze stroming eigenlijk? Vanavond spreken we met een musicoloog.


Botergeil

De lente is begonnen. Het zonnetje schijnt, de feromonen vliegen door de lucht en men is geil!


Denk Donderdag

Tijd om je hersens te kraken en raadsels op te lossen!! Voeg jou naam toe aan onze lijst van 'SmartAsses'. Luister vanavond rond 20:30 en los de raadsel op!
Ster advertentie
Ster advertentie