FunX

Jaap van de kaart na gesprek met Joran

  1. Newschevron right
  2. Jaap van de kaart na gesprek met Joran
Het is je vast niet ontgaan. Terror Jaap is gespot tijdens een diner in Breda met Joran van der Sloot. Wat moeten deze twee heren toch met elkaar? FunX was benieuwd en heeft hem gebeld tijdens Start. Hier bekend Jaap dat hij Joran heeft getest aan een leugendetector. Benieuwd wat Jaap nog meer te vertellen heeft? Luister hier het interview. Na het weekend mag Jaap meer zeggen over deze zaak en dus heeft FunX hem maandagochtend gelijk gebeld.

Joran en Jaap kwamen met elkaar in contact via hyves en toen is het balletje gaan rollen. Jaap heeft al eerder aan de media laten weten dat hij bezig is met een programma, waarin hij gezellig wilt keuvelen over eten met een anorexia patiënt.

Leugendetector
Over de uitslag van de test doen de twee nog geen uitspraken. Een mogelijk negatieve uitslag zal ook dit keer geen juridische gevolgen hebben voor Van der Sloot. Leugendetectortests mogen in Nederland niet als bewijs gebruikt worden. De uitslagen van de techniek zijn in negentig procent van de gevallen betrouwbaar.

Interview wo 22 april

{audio}http://download.omroep.nl/funx/muziek/jaap_start_220409.mp3{/audio}

Interview ma 27 april
Check FunX gemist om de uitzending van Start terug te luisteren. Hierin hoor je het tweede gesprek van Jaap met FunX.

Aankomende maandag spreken we Terror Jaap over de zaak met Joran van der Sloot. Luister tussen 7.00 – 10.00 uur naar Start.
Ster advertentie
Ster advertentie