FunX

Rapper RB Djan te gast bij Lijn5 met Zarayda

  1. Newschevron right
  2. Rapper RB Djan te gast bij Lijn5 met Zarayda
In de show van Zarayda & Delano van Lijn 5 was maandagavond rapper RB Djan te gast. Arbi Hakopians, van Armeense afkomst, geboren in Iran, behoort tot de harde kern van THC. Je kent deze rapformatie van tracks als ‘Wil je weten hoe het voelt’, ‘Je bent niet alleen’ en ‘Ballen tot we vallen’.
In februari van dit jaar kwam hij vrij na een gevangenisstraf van 96 dagen, voor een mishandeling zaak. Momenteel is de Amsterdammer gefocust op zijn nieuwe album: 'De Onderbaas'.

De Tuindorp Hustler Click (THC) is een rapgroep die ontstond in 1995 in de wijk Tuindorp Oostzaan in Amsterdam-Noord. De click is gevormd door jongens met verschillende achtergronden, maar met een overeenkomst: ze wonen allemaal in Tuindorp en omstreken. De leden van de THC zijn: Rocks, RBdjan, Zuen, Menaze, Ace, Stonyman, Kenna, Lanni B, Miss Sophie , Kingo en D'Tuniz.

De rapskills van de Armeen zijn niet gering. rapper QF (Quick Fingers) noemde hem al een natuurtalent, ook buurtgenoot Ado’nis noemt hem een van de beste rappers in de game. Naar eigen zeggen is hij niet al te veel bezig met zijn flow, het gaat hem makkelijk af.

RB Djan is sinds hij weer vrij is hard aan het werk aan een nieuw album. Hierover en zijn leven in cel vertelde hij in de show van Zarayda & Delano.

Verder natuurlijk Shownieuws en de Hardt Of Hardt Niet: de rubriek waarin een opkomend artiest advies en tips krijgt van een professional.

Je kunt hier de show van Zarayda naluisteren op de site van Lijn5!


Check hier de track 'Ballen tot we vallen' met DJ Chuckie:
{youtube}H57U6IBYWS4{/youtube}



Dit is het Lijflied van RB Djan, ter nagedachtenis aan THC'er Marvin die in oktober 2008 om het leven kwam bij een steekpartij:
{youtube}8QygAyyfvHY{/youtube}



Ster advertentie
Ster advertentie