FunX

'Woensdag gehaktdag'

  1. Newschevron right
  2. 'Woensdag gehaktdag'

Forum staat vandaag in het teken van 'Woensdag Gehaktdag'. Dit betekent dat we 'gehakt' maken van een bepaalde situatie in het nieuws. Vanavond maken we gehakt van de relschoppers gisteren tijdens het bevrijdingsfestival in Rotterdam.

Lees hier wat de show je nog meer te bieden heeft!


Nu al examenvrees
18 mei starten de gevreesde eindexamens. 23% van de leerlingen heeft nu al last van slapeloze nachten voor het komende examen. Vanavond in de show spreken we met Judith ten Brummelhuis, uitgever examentraining, hierover.

Zoek, zoek gij zult niet vinden
Uit onderzoek van de Landelijke Studenten Vakbond het LSVb is gebleken dat de kamernood onder Nederlandse studenten nog steeds hoog is. Ruim 40% van de eerstejaarsstudenten heeft nog geen kamer voordat hij of zij aan een nieuwe studie begint.

Ziek worden van het geil zijn

Chlamydia is het meest voorkomende SOA onder jongeren. Steeds meer mensen raken er besmet mee. Vooral meisjes maken een grote kans deze SOA op te lopen. Het gevaarlijke eraan is dat je het vaak niet eens door hebt. Vanavond de GGD aan de telefoon.

Incassobureau's aangepakt
Stichting Verenigd In Protest wilt graag uitgebreide verhalen en ervaringen van mensen met incassobureaus op papier. Dit najaar gaan zij namelijk een juridische procedures opstarten tegen malafide incassobureaus.
Ster advertentie
Ster advertentie