STER Advertentie
STER Advertentie

AZ speler 'Kew Jaliens' te gast

Donderdag 7 mei 2009 - 10:04 uur

Dit jaar bestaan ze 10 jaar, de Suriprofs. Om dit te vieren wordt er flink uitgepakt. Zo wordt de wedstrijd, niet zoals voorgaande jaren, in het Olympisch stadion in Amsterdam gespeeld. Maar kunnen de fans van de Suriprofs door reizen naar Amsterdam Zuidoost, naar de Amsterdam Arena. Op 12 mei spelen de Suriprofs daar hun wedstrijd. Tegen wie?!?!
Daar kun je vrijdagochtend achter komen bij "Start".

Regillio Simons, oud Telstar speler en de kersverse kampioen Kew Jaliens van AZ, komen naar de FunX studio, om alles te vertellen over deze westrijd en de selectie. Maar als jij een vraag hebt kan je die natuurlijk ook stellen.

 
Regillio Simons
Kew Jaliens

Met Stanley Menzo als coach is er weer een nieuwe selectie samengesteld met voetballers van Surinaamse afkomst. De opbrengsten van de wedstrijd wordt ieder jaar gedoneerd aan projecten in Suriname.

Ben jij nou benieuwd hoe de selectie eruit komt te zien, tegen wie ze moeten spelen en welke projecten er gesteund worden met deze wedstrijd. Luister dan vrijdagochtend tussen 08:00 - 09:00 uur naar "Start".

Als je vragen hebt voor Regillio of Kew kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Populair op FunX.nl

  • Akwasi opnieuw bedreigd nadat foto's van zijn huis op Facebook zijn gedeeld

  • Banken scherpen criteria voor hypotheken nog verder aan

  • Deze Temptation 2020-verleider is vader geworden

  • 'Entanglement’ van Jada en August leidt tot genadeloze memes

  • Politie bevestigt: lichaam Naya Rivera gevonden in meer in Californië

  • Jongen (14) neergestoken in Rotterdam, twee meisjes (17) aangehouden