FunX

KPN zoekt Top Marketeers!

  1. Newschevron right
  2. KPN zoekt Top Marketeers!
Ja, zeg maar dag tegen je baan. We gaan het helemaal anders doen. Het is tijd voor een volgende stap in jouw carrière. Een carrière bij KPN!
KPN consumentenmarkt is een ambitieuze en professionele organisatie met jonge mensen. KPN is marktleider op het gebied van mobiele telefonie, internet en televisie. Elke Nederlandse consument komt dagelijks met KPN in aanraking. Welk merk kan dat zeggen? Terwijl de grenzen tussen mobiele telefonie, internet en televisie vervagen, stellen wij de wensen en behoeften van onze klanten centraal. Trends volgen doen we niet, we maken ze. Dat vraagt om bijzondere mensen. Geen gemiddelde professionals, maar gedreven collega’s die weten wat er speelt. En wat er kan.

Voor de teams Acquisitie, Retentie en Distributiemanagement zoeken we top marketeers op seniorniveau. Acquisitie ontwikkelt proposities en campagnes om nieuwe klanten aan te trekken, Retentie richt zich op het behoud en klanttevredenheid van onze klanten en Distributiemanagement verzorgt de verkoop van alle producten en diensten in een veelheid aan kanalen.

Voor deze disciplines zoekt KPN trendsetters in marketing. Professionals met commercieel inzicht en enthousiasme voor het merk. Gedreven Top Marketeers die lef en initiatief tonen, conceptueel krachtig zijn en sterk zijn in realisatie van plannen. Maar het belangrijkste is dat je weet wat er leeft bij de klant. En dat je er plezier in hebt om die behoeften door te vertalen in je werk. Uiteraard krijg je van ons alle vrijheid en het vertrouwen om je creatieve talent naar eigen inzicht in te zetten, en om je verder te ontwikkelen in de richting die jij kiest. In een modern bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je hebt:

  • gedegen kennis van en ervaring in marketing
  • een WO achtergrond, met minimaal 5 jaar relevante werkervaring
Je bent:
  • eager en hebt de drive om samen met je collega’s te winnen
  • in staat tot het verbinden van mensen/ groepen
  • proactief en in staat om prioriteiten te stellen
En daarnaast beschik je over organisatorische vaardigheden voor het ontwikkelen, realiseren en tijdig bijsturen van de plannen Luister voor meer info naar Hi5, zondag van 17:00 tot 19:00
Ster advertentie
Ster advertentie