FunX

Wat maakt Bridget gelukkig?

  1. Newschevron right
  2. Wat maakt Bridget gelukkig?
Je hebt alles geprobeerd. Je bent Gooische vrouw geweest, een New Yorkse vrouw, zelfs moeder in Amsterdam-Zuid en nóg heb je het ultieme geluk niet gevonden. Wat moet je dan doen?

Bridget Maasland gaat hier naar op zoek in het programma ‘Hoe word ik gelukkig’. Het antwoord op deze vraag gaf Bridget gisteren in Start!

‘Hoe word ik gelukkig’ is een vervolg op de programma’s ‘Hoe word ik een Gooische vrouw’, ‘New Yorkse vrouw’ en ‘Hoe word ik mama in Amsterdam-Zuid’. In al deze programma’s ging Bridget op zoek naar een nieuw leven, maar ze was nog steeds niet tevreden. Vandaar dat ze nu heeft besloten om op zoek te gaan naar het ultieme geluk.

Iets wat Bridget gelukkig heeft gemaakt zijn haar wenkbrauwen. Ze onderging onlangs een wenkbrauwtransplantatie waardoor ze nu eindelijk echte wenkbrauwen heeft. Dit heeft haar heel gelukkig gemaakt, vertelt ze.

In ‘Hoe word ik gelukkig’ komt Bridget er achter wat het leven voor anderen de moeite waard maakt. Met in de eerste aflevering: huiselijk geluk. Geen werk meer, maar potten thee en zelfgebakken taarten. Paulien Mol laat Bridget zien hoe heerlijk het is om je carrière op te geven voor huiselijk geluk. Carice van Houten speelt de gelukkige huisvrouw in de gelijknamige film en vertelt hoe zij zich voorbereid op deze film.

Beluister hier het gesprek met Bridget Maasland
{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/blogs/AUDIOLINK - bridgetmaaslandtelefoonboek.wma{/wmaremote}

Vanaf maandagavond 8 februari is ‘Hoe word ik gelukkig’ wekelijks te zien om 22.20 op RTL5.
Ster advertentie
Ster advertentie