STER Advertentie
STER Advertentie

Verkiezingen en spijkerbroeken in Lijn5 met Farid & Sticks

Dinsdag 2 juni 2009 - 13:59 uur


Heb jij je ook altijd al afgevraagd hoe spijkerbroeken gemaakt worden en waar ze vandaan komen? Luister dan woensdag naar de show in Lijn5 met Farid & Sticks! Ook te beluisteren via de kabel. We bellen dan met Ineke Strouten van Volkscultuur die ons iets vertelt over de geschiedenis van spijkerbroeken, met G-star die ons vertelt hoe een spijkerbroek maken in zijn werk gaat en als laatst met de fairtrade winkel Nikohiva, wat je ook behoorlijk aan het denken zet over hoe spijkerbroeken gemaakt worden.

Natuurlijk kunnen we ook niet om de Europese verkiezingen heen op de volgende dag 4 juni. Farid & Sticks spreken met Jochum de Graaf, die ons precies vertelt hoe je de stemwijzer moet gebruiken, waar hij voor is en wat er zoal uitkomt. Ook spreken we met Rogier van Elshout, hij is zesde kandidaat op de lijst voor de Europese verkiezingen en hij vertelt wat belangrijk en interessant is voor jongeren, wat hij daarvan vindt en waarom je moet stemmen!

Dan de winnares van de Open Call audities van New Skool Rules; MC Raverty! Dit Haagsche multitalent rapt zowel Engels en Nederlands en heeft al interesse gewekt van de platenmaatschappij Def Jam. Zij gaat met hem de studio in om een platencontract af te dwingen. Ook toonde Disturbing da peace (het label van Ludacris), Grand Hustle (het label van TI) en Interscope interesse in deze dame, die onder begeleiding van New Skool Rules op het moment van de show onderweg is naar Atlanta. In de reis naar Atlanta bellen wij met haar om te vragen wat zij daar gaat doen, wat zij van de reis verwacht en wat zij gaat doen met alle platenlabels die interesse tonen. Luisteren dus!

Populair op FunX.nl

  • Famke Louise verdenkt Pussycat Dolls van nadoen clip

  • Fabiola bij staredown Boxing Influencers: "Ik wil bloed zien bij Vonneke"

  • Gepeste Quaden (9) is geen 18-jarige oplichter

  • Influencer faket vakantie op Bali met foto's genomen in de IKEA

  • Chinees-Nederlandse Cindy (24) mishandeld in lift na 'klagen' over racistisch carnavalslied

  • Latifah weg bij haar label: "Ik ben een leider, geen volger"