FunX

Taal en de erectietruck bij Lijn5 met Farid & Sticks

  1. Newschevron right
  2. Taal en de erectietruck bij Lijn5 met Farid & Sticks

Deze week spreken Farid & Sticks met Paulien Cornelisse. Zij schreef het boek 'Taal is zeg maar echt mijn ding'. Niet omdat ze het taalgebruik van mensen zo graag wil verbeteren of omdat ze zich aan mensen irriteert. Nee, ze vindt het opmerkelijk hoe Nederlanders praten en vooral niet zeggen wat ze bedoelen.
Vraag jij je ook af waarom 'focking' niet hetzelfde is als 'fucking' en waarom 'oké' het nieuwe 'ja' is? Luister dan naar Lijn5 met Farid & Sticks! Ook te beluisteren via de kabel.

Ook bellen Farid & Sticks met MC Raverty over haar avontuur in Amerika. Zij heeft daar namelijk geprobeerd een platendeal te krijgen met Def Jam. Wij zijn benieuwd of dat haar is gelukt!

Dan heel wat anders: erectieproblemen. Heb jij je altijd afgevraagd wat dat is, of wat je eraan kunt doen? Luister naar de show, want Farid & Sticks spreken met Dr. Luca Incrocci. Hij is seksuoloog en kan je daar alles over vertellen en deze maand hij rijdt op een 'erectietruck' door heel het land!

En natuurlijk vergeten wij niet dat het ook Amsterdamse Daklozendag is en daarom aandacht voor een nieuw initiatief: een daklozencamping. Misschien is dit dé oplossing voor daklozen die vooral dakloos willen blijven, maar zo geen overlast geven en niet worden weggestuurd door de politie?

En natuurlijk zoals iedere week de YouTube Tip, Flows uit de Oude Doos, een reportage en het Nieuws van de dag.


Hier kun je de show Lijn5 met Farid & Sticks naluisteren op de site van Lijn5!


Check hier MC Raverty tijdens een Showcase:

{youtube}deF8-z-Lm8A{/youtube}

Ster advertentie
Ster advertentie