FunX

FunX @ the Festivals!

  1. Newschevron right
  2. FunX @ the Festivals!
Zondagmiddag is weer een nieuwe FunX @ the Festivals! Dit keer doen Samuel en Marthe verslag vanaf het Dourfestival en vanaf het Freegaming festival in Rotterdam.


Gamers en Skaters
Freegaming is het grootste gratis outdoor gamefestival van de wereld! Het werd dit jaar voor de 2e keer gehouden in Rotterdam. In het eerste uur van FunX @ the Festivals hoor je over alles cosplayers, welke games je er kunt spelen en wat de bezoekers van het festival vinden!

België
Het Dourfestival werd deze week voor de 21ste keer gehouden in het Belgische plaatsje Dour. Sinds donderdag zijn 34.000 festivalbezoekers bij elkaar voor dit alternatieve festival. Dit jaar treden onder andere Santigold, De Jeugd van Tegenwoordig en De Fakkelbrigade op! In het tweede uur van FunX @ the Festivals hoor je hoe de bezoekers het hebben, hoe schoon het festivalterrein is en waar rapper Reazun (van Kytemans HiphopOrkest) slaapt!

Meer Festivals
De rest van de zomer kun je FunX @ the Festivals beluisteren vanaf het Dourfestival, Freegaming, Zomercarnaval, Raw Rhytm Festival, Loveland, Antilliaanse Feesten, Lite Side Festival en Lowlands. Luisteren dus! Elke zondag tussen 13:00-15:00 op FunX!
Ster advertentie
Ster advertentie