FunX

Video: Zomerfit met FunX: Zumba!

  1. Newschevron right
  2. Video: Zomerfit met FunX: Zumba!
De zomer is weer aangebroken. De tijd waar iedereen weer lekker strak in het vel wil zitten en natuurlijk lekker fit de zomer door komen. Zomerfit worden dus!

De dames van Start, Saadia, Riom en Figen pakken daarom de zomer ook aan om lekker fit te worden. Dit keer gaan we lekker fit worden door een workshop Zumba!


Elke week gaan de dames een nieuwe sport checken en vragen naar de tips en trucs om zomerfit te worden. Check elke maandag Start om te horen hoe de dames van Start het ervan af brengen! Voor deel zes van de zomerfit serie is Figen een kijkje gaan nemen bij een Caribische dansschool waar ze ook Zumba workshops geven om zo fit de zomer mee door te komen.
Zumba is dè nieuwe manier van fitnessen vol met exotische danspassen waar je geen danspartner voor nodig hebt om lekker veel calorieën te verbranden. Ook hoef je geen danstalent te zijn om je te kunnen vermaken, want iedereen kan het! Figen heeft twee linkervoeten en die werken dus niet altijd mee, ben jij benieuwd hoe zij dit doet?

Check hier het filmpje;

Ster advertentie
Ster advertentie