FunX

Blaxtar & Typhoon te gast bij de laatste Lijn5 met Zarayda

  1. Newschevron right
  2. Blaxtar & Typhoon te gast bij de laatste Lijn5 met Zarayda
De rappers Blaxtar en Typhoon waren maandagavond te gast bij de allerlaatste Lijn5 met Zarayda. In deze laatste show heeft Zarayda afscheid genomen van Lijn5 en zich meer gaan richten op haar tv-carrière. De broers Kevin/Blaxtar en Glenn/Typhoon de Randamie zijn al lang geen onbekenden meer in hiphopland.

Lijn5 met Zarayda hoor je op maandag van 20.00u. tot 23.00u. op FunX Landelijk, ook te beluisteren via de kabel.


Blaxtar en Typhoon komen oorspronkelijk uit 't Harde, een dorp vlakbij Zwolle met iets meer dan zesduizend inwoners. De familie De Randamie was er het enige donkere gezin.

Het eerste Nederlandstalige album van Blaxtar werd uitgebracht op in 2006: "Ozmoses". Blaxtar verscheen ter promotie van zijn album op vele podia en verzorgde o.a. voorprogramma's voor Opgezwolle, maar ook voor internationale hiphop grootheden als KRS1, Method Man, Ghostface en zelfs Jay Z.

Typhoon won in 2004 de Grote Prijs, treedt op met Buiten Westen In 2008 sluit hij zich aan bij de Fakkelbrigade. Fakkelbrigade is een Nederhopformatie uit Zwolle die bestaat uit Rico en Sticks van Opgezwolle, Typhoon, James en beatmaker A.R.T. In mei presenteerde de crew het debuutalbum Colucci Era in Hedon.


Maar natuurlijk ook in deze laatste Lijn5 met Zarayda Shownieuws en de Hardt Of Hardt Niet: de rubriek waarin een opkomend artiest advies en tips krijgt van een professional.


Je kunt hier de show van Lijn5 met Zarayda naluisteren op de site van Lijn5!


Check hier één van de vele samenwerkingen van de broers Blaxtar en Typhoon:

{youtube}SStRna6vxsQ&feature=related{/youtube}

Ster advertentie
Ster advertentie