FunX

Olcay Gulsen is een hardwerkende fashionlady

  1. Newschevron right
  2. Olcay Gulsen is een hardwerkende fashionlady
De Nederlandse Olcay Gulsen (29) werd dit jaar door het blad Quote als een van de dertig meest succesvolle vrouwen van 2009 geselecteerd. Zij is sinds begin dit jaar eigenaar van het modemerk Supertrash en was afgelopen zondag te gast in Hi5.

Tijdens de uitzending vertelde ze waarom ze in die lijst terecht is gekomen. Beluister hier de uitzending!

Ambitie
Olcay groeide op in Waalwijk en vertrok daar op haar achttiende om een studie Personeel en Arbeid te volgen in Rotterdam. Naast deze studie startte ze een werving- en selectiebureau voor de modebranche en daarna begon ze een eigen kledingimportbedrijf. Maar haar ambitie reikte verder en daarom heeft ze eerder dit jaar SuperTrash overgekocht.

Eigen bedrijf
Afgelopen zondag was deze fashionlady te gast in Hi5. Ze vertelde onder andere over haar kansarme jeugd, waardoor ze nog gedrevener was om succesvol te worden. Ook gaf ze toe meer geld te hebben dan ze kon uitgeven, maar wel een relatie te missen in haar leven omdat ze alleen maar aan het werk is.

On-air sollicitatie
Luisteraar Ebru solliciteerde live on air naar een stageplek bij Olcays bedrijf. Horen hoe Ebru het deed en waarom Olcay zichzelf geen 'jetset bimbo' vindt? Luister hieronder naar de hele show:

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_200910041700.wma{/wmaremote}

Ster advertentie
Ster advertentie