FunX

VIDEO’S: FunX Dance Weekend [UPDATE]

  1. Newschevron right
  2. VIDEO’S: FunX Dance Weekend [UPDATE]
Het afgelopen weekend heb je kunnen genieten van een wel heel bijzonder feestje @ FunX. Tijdens het FunX Dance Weekend waren grote DJ’s te gast in de studio zoals Gregor Salto, Quintino, de Amerikaanse DJ Ron Carroll, Chuckie en meer.

Live vanaf de draaitafels laten ze je de vetste mixes horen en vertellen ze meer over hun toekomstplannen. Benieuwd hoe het zit tussen Chuckie en P. Diddy? Check hier alle video's.

Hoe zit het tussen Chuckie en P. Diddy?
{youtubejw width="350"}
D3xB6L7iESs{/youtubejw}

Ook DJ Chuckie was in de building! In de studio vertelt hij meer over de relatie tussen hem en P. Diddy. Verder laat hij weten dat het erg goed gaat met Dirty Dutch. Inmiddels zijn er al meer dan 20.000 kaarten verkocht.

Geniet van een lekkere mix van Chuckie live vanuit de studio.










Vette live set van Sunnery James & Ryan Marciano
{youtubejw width="350"}
w0TP1wCwBUM{/youtubejw}

Natuurlijk ontbrak het duo Sunnery James & Ryan Marciano niet tijdens het FunX Dance Weekend feestje. Met een lekkere mix knallen ze je speakers uit. Check de video.

















Gaat Afrojack samen werken met David Guetta?
{youtubejw width="350"}
_42eBIQ2Kzk{/youtubejw} Het gaat goed met Afrojack. Afgelopen tijd heeft hij dope shit gemaakt in de studio met onder andere Sidney Samson, Tara McDonald en David Guetta.

De DJ is van plan om alles stuk te maken in de clubs met zijn 40 á 50 nieuwe platen. Bereid je alvast voor en check de video.










Lekkere mix van Tony Cha Cha & Bizzey
{youtubejw width="350"}
-N1MLqidniE{/youtubejw}

Tony Cha Cha en Bizzey. Hoe kennen zij elkaar eigenlijk? Check de video en geniet van een lekkere live set van de DJ en MC. En wat hebben de heren met 033?

















PRIMEUR! Ron Carroll laat voor het eerst zijn nieuwe single horen
{youtubejw width="350"}
Jkd5EfJDCaM{/youtubejw}

De Amerikaanse zanger, songwriter en producer Ron Carroll draait live de lekkerste mixes op de draaitafels van FunX. De DJ kennen we onder andere van zijn tracks 'Lucky Star', 'Walking Down The Street' en 'Bump To Dis'.

In de studio laat Ron Carroll voor het eerst zijn nieuwe single horen, genaamd Jump. 'Urban Electronic Music' noemt hij zijn muziekstijl. Enjoy!








Meer over Gregor Salto's volgende track
{youtubejw width="350"}
RRYcxiqiqQE{/youtubejw}

Gregor Salto schuift aan in de studio en vertelt wat zijn plannen zijn na de grote hit 'Lambada'. Bij FunX is deze track al te horen op jouw radio!

Hoe denkt Gregor verder over de sound in de verschillende clubs? De DJ heeft plannen om hier nieuw leven in te blazen, maar hoe?











Quintino laat scoop horen
{youtubejw width="350"}
xAm1CHPpjRA{/youtubejw} Als Quintino onderweg is in zijn auto luistert hij altijd naar lekkere tracks om inspiratie op te doen. Eén CD heeft hij meegenomen naar de studio om zijn scoop te laten horen. "Het is echt een clubbanger", aldus de DJ.

Check de rauwe kant van Quintino met zijn mix en luister wat zijn toekomstplannen zijn. Zal er nog een opvolger komen samen met Mitch Crown na de zomertrack 'Haven'?







FunX Dance Weekend gemist!

Was je zelf aanwezig op het ADE in Amsterdam en heb je de uitzendingen gemist? Geen nood. Luister ze hieronder terug.
Ster advertentie
Ster advertentie