FunX

NIEUW! Weekend programmering

  1. Newschevron right
  2. NIEUW! Weekend programmering
Vanaf dit weekend geniet je van een gloednieuwe weekend avondprogrammering op FunX! Na het succesvolle FunX Dance Weekend vorige week met live sets van onder andere Gregor Salto, DJ Chuckie en Ron Caroll heeft FunX besloten er wekelijks een party van te maken in het weekend! Geheel nieuw is de FunX Dance Chart die vanaf aanstaande zaterdag wekelijks uitgezonden wordt vanaf 19.00 uur.

Het FunX Dance weekend wordt op vrijdag ingeluid met je bekende Weekend WaX; Hatim ontvangt de leukste gasten uit de dance scene, draait de nieuwste releases en houd je op de hoogte van het laatste dance nieuws. Ook ontvangt hij de gast dj van de avond; elke vrijdag- en zaterdagavond draait er namelijk live een bekende gast dj in de studio! Zo hebben onder andere DJ Hardwell, Don Diablo, Gregor Salto, Hitmeister D en Quintino al live gedraaid. Komende weken verrast FunX je dan ook met meer bekende dj's in FunX Dance DJ.

The Goodfellas verhuizen van de zaterdagavond naar de vrijdagavond en laten de tunes van de gast dj naadloos overgaan in hun eigen mix van een uur lang vanaf 22.00 uur. Daarna dragen zij het stokje over aan de welbekende DJ Fai OZ uit curacao. Een onmisbare vrijdagavond dus!

Maar ook op zaterdagavond hebben we in het FunX Dance Weekend de beste programma's voor je klaarstaan. Wat dacht je van de meest verse FunX Dance Chart vanaf 19.00 uur op je radio? Vanaf nu wordt de Chart wekelijks ververst aan de hand van jouw stemmen op de chart. Stem jouw favoriet dus snel naar de nummer 1 positie op www.funxdance.nl! Van de grootste dance hits neemt Hatim je weer mee naar nieuwe releases en het hotste nieuws, maar ook de partyagenda; waar kun je dit weekend los bij jou in de buurt? Vanaf 23.00 uur neemt DJ Fai Oz je mee de nacht in met de beste clubbangers tot 03.00 uur in de ochtend.



Meer videos van gast DJ's vorige week tijdens het eerste FunX Dance Weekend vind je hier.


FunX Dance Weekend check je op vrijdag- en zaterdagavond op jouw radio! Al het laatste nieuws vind je op www.funxdance.nl!
Ster advertentie
Ster advertentie