FunX

Radio.nl: FunX met evenementenfrequentie in Groningen

  1. Newschevron right
  2. Radio.nl: FunX met evenementenfrequentie in Groningen
FunX is live aanwezig tijdens het Noorderslag Festival in Groningen. Van donderdag 11 januari tot en met zaterdag 13 januari zendt het jongerenradiostation FunX uit op een de evenementenfrequentie 105.5 FM. De urbanzender wordt hierbij ondersteund door het lokale OOG RTV.

Tijdens deze Noorderslag Festival zullen straatreporters live verslag doen vanuit Groningen en peilen ze de mening van de jongeren op straat en op het evenement. Vrijdagavond staat de programmering op alle FunX-edities geheel in het teken van Eurosonic en Noorderslag. Met live call ins vanuit Urbansonic in The Palace met The Partysquad en vanuit De Puddingfabriek met artiesten als A State Of Mind, Salah Edin en Typhoon. Zaterdagavond presenteert FunX MC Fernando tijdens het Noorderslag festival de XStage; hét urbanpodium met onder andere Kempi, U-niq, Dicecream en de Grote Prijs winnaar Blaxtar .

FunX is een urban radiostation voor en door jongeren en is in de ether te ontvangen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Tot voor kort was had FunX ook een samenwerking met BNN; ‘FunX supported by BNN’, maar BNN heeft zich hieruit terug getrokken. Daarnaast produceert zij een landelijke editie via de kabel.

Bron: radio.nl
Ster advertentie
Ster advertentie