STER Advertentie
STER Advertentie

Persbericht: FunX fm live vanuit Groningen

Donderdag 11 januari 2007 - 01:00 uur

ImageEvenementenfrequentie tijdens Noorderslag Festival

Het jongerenradiostation FunX is live aanwezig tijdens het Noorderslag Festival in Groningen. Van donderdag 11 januari tot en met zaterdag 13 januari zendt FunX uit op een de evenementenfrequentie 105.5 FM. De urbanzender wordt hierbij ondersteund door het lokale OOG RTV.

Voor de speciale FunX Noorderslag-editie strijkt een team van programmamakers neer in de stad. Straatreporters doen live verslag vanuit Groningen en peilen de mening van de jongeren op straat en op het evenement.

Vrijdagavond staat de programmering op alle FunX-edities geheel in het teken van Eurosonic en Noorderslag. Met live call ins vanuit Urbansonic in The Palace met The Partysquad en vanuit De Puddingfabriek met artiesten als A State Of Mind, Salah Edin en Typhoon.

Zaterdagavond presenteert FunX MC Fernando tijdens het Noorderslag festival de XStage; hét urbanpodium met onder andere Kempi, U-niq, Dicecream en de Grote Prijs winnaar Blaxtar .

FunX is een urban radiostation voor en door jongeren en is in de ether te ontvangen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Daarnaast produceert zij een landelijke editie via de kabel. Voor frequenties kijk op www.funx.fm.

Populair op FunX.nl

  • Hoe een K3-song viraal gaat als de drilltrack '3K' van Gofast, Barbersoess en Chiraqxel

  • Nieuwe bodycam-beelden arrestatie George Floyd: 'schiet me alsjeblieft niet neer'

  • Famke Louise Instagram-official met nieuwe lover Trè Samuels

  • Amsterdam onthult boete bij overtreden mondkapjesplicht

  • 14-jarige jongen pleegt zelfmoord op AZC-terrein

  • RIVM: Negatief reisadvies voor Rotterdam is onterecht