STER Advertentie
STER Advertentie

Deze gamende opa is zeer populair op Twitch

Dinsdag 26 februari 2019 - 12:31 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op Twitch duiken de gekste figuren op die games streamen zoals halfnaakte vrouwen die hijgen in ASMR-microfoons en mannen met gekleurde zonnebrillen en indianentooien. Gelukkig zijn er ook normale mensen op de streamingdienst zoals deze 66-jarige opa die zichzelf GrndPaGaming noemt. De ex-marinier is inmiddels een soort legende op Twitch met meer dan 150.000 volgers.

Gevoelloze vingers

Van man die een paar jaar geleden kanker heeft overwonnen en in zijn vrije tijd graag schelpjes verzameld, verwacht je misschien niet dat hij graag tijd vrij maakt om te gamen. GrndPa gelukkig wel. Hij doet eigenlijk niets liever dan gamen. En opa is qua skills best oke, voor een oude man met een gevoelloze rechterduim en -wijsvinger.

Apex Legends

GrndPaGaming speelde al games zoals Fallout 4, League of Legends en The Division, maar richt zich sindskort op Apex Legends. Dat is een gratis battle royale-game, net als Fortnite en PUBG. In Apex Legends komen de skills van deze ex-marinier echt van pas, want je kan het als team opnemen tegen anderen. Ondanks zijn lichamelijke beperkingen, want naast een paar gevoelloze vingers heeft opa ook een stalen plaat in zijn nek, lijkt hij aardig te kunnen mikken.


Ga jij gamen als je met pensioen gaat?

Populair op FunX.nl

  • Uit de hand gelopen besloten Facebookgroepen uitgelicht in video van ‘Alicante’

  • Zoontje Cristiano Ronaldo (9) binnen dag bijna miljoen Insta-volgers

  • Zangeres Duffy onthult na jaren stilte: "Ik was ontvoerd en verkracht"

  • Netflix bevestigt nieuw seizoen van rauwe drugsserie 'Top Boy'

  • Marechaussee voor de rechter wegens etnisch profileren

  • Fabiola bij staredown Boxing Influencers: "Ik wil bloed zien bij Vonneke"