STER Advertentie
STER Advertentie

Eerste beelden van Call of Duty: Mobile voor je smartphone

Dinsdag 19 maart 2019 - 10:08 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het populaire schietspel Call of Duty gaat mobiel! Activision en Tencent hebben aangekondigd dat ze de game Call of Duty: Mobile in Europa en de Verenigde Staten gaan releasen als een gratis first person shooter.

Nuketown en Hijacked

Op de website van Call Of Duty: Mobile staat dat je in de verschillende multiplayermodi kan spelen in populaire CoD-maps zoals Nuketown, Hijacked en Crash. Die hebben de makers natuurlijk aangepast voor de mobieltjes. Ze zeggen dat de mobiele game bekende maps en wapens uit de Call of Duty-games bij elkaar gaat brengen. Dus ook elementen uit de Black Ops- en Modern Warfare-reeks.

Bèta is coming

Een releasedatum van Call of Duty: Mobile is nog niet bekend, maar mensen met een Android kunnen zich alvast registeren om op de hoogte te worden gehouden van de bèta. Die zou ergens in de zomer moeten verschijnen. Voor iOS kan je je nog nergens opgeven voor de bèta, maar misschien verschijnt dat in een later stadium.

Populair op FunX.nl

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Opgepakte Vestville-organisator betaalde $750.000 en privéjet voor Cardi B

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Na oproep voor Area 51-bestorming nu ook DUO aan de beurt

  • Dit zijn de 5 grootste trends van WOO HAH!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.games-gadgets.41359-eerste-beelden-van-call-of-duty-mobile-voor-je-smartphone"}