STER Advertentie
STER Advertentie

Dit is Firestorm, de battleroyalemodus van Battlefield 5

Donderdag 21 maart 2019 - 17:40 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Met Fortnite, Apex Legends en Blackout in Call of Duty: Black Ops 4 hebben we al heel wat batteroyalegames, maar Battlefield 5 denkt dat te gaan overtreffen met de gamemodus die ze Firestorm hebben genoemd.

Last Stand

In Battlefield 5: Firestorm moet je net als bij de concurrenten plunderen om de beste wapens, kogelvrije vesten en andere gadgets te fixen. Wat de game uniek maakt is dat je de keuze krijgt uit bijna twintig verschillende voertuigen zoals helikopters, tanks, classic cars, jeeps en een amfibievoertuig om je snel mee uit de voeten te maken. Daarnaast geeft Firestorm je een kans om je te verdedigen als je neergeschoten bent. Lopen gaat dan niet meer, maar je kan nog wel schieten met je pistooltje. Deze zogenaamde last stand hebben de concurrenten van Battlefield 5 niet.

Speciale Objectives

Firestorm speel je met maximaal 64 anderen in de map en daarbij is campen niet echt slim, want als je de beste wapens en gear wil, dan moet je daarvoor werken. Bepaalde speciale objectives kosten je tijd om te openen of om te veroveren. Denk bijvoorbeeld aan bunkers waarbij een luchtalarm af gaat, zodat de hele wijk weet dat iemand bij de bunker is. Probeer dan maar in leven te blijven.

Releasedatum

Firestorm verschijnt 25 maart als update van Battlefield 5.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Opgepakte Vestville-organisator betaalde $750.000 en privéjet voor Cardi B

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Na oproep voor Area 51-bestorming nu ook DUO aan de beurt

  • Dit zijn de 5 grootste trends van WOO HAH!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.games-gadgets.41396-dit-is-firestorm-de-battleroyalemodus-van-battlefield-5"}