STER Advertentie
STER Advertentie

Eerste testen Mario Kart voor op mobiel staan gepland

Vrijdag 26 april 2019 - 14:14 uur

|

Door:

Daisy

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het is bijna zo ver en we moeten eerlijk toegeven dat we eigenlijk niet kunnen wachten: nog heel even er komt Mario Kart van Nintendo voor op je mobiele telefoon! 

bètaversie 

De Japanse game-gigant kondigde deze week aan dat ze nu aan het testen zijn met bètaversies van het spel, genaamd Mario Kart Tour. Daar kunnen wij ons helaas niet voor aanmelden: als je Android-gebruiker bent en je woont in de Verenigde Staten of Japan kun je je aanmelden voor de besloten versie, die loopt van 22 mei tot 4 juni. 

officiële lancering

Nintendo waarschuwt wel dat niet iedereen die zich aanmeldt ook daadwerkelijk het programma mag gaan spelen. De officiële lancering van Mario Kart Tour voor op zowel iPhone, als Android-toestellen wordt verwacht voor deze zomer. 

meer tijd

We wisten al sinds begin 2018 dat Nintendo bezig is om het spelletje te ontwikkelen, maar sindsdien hield iedereen de lippen stijf op elkaar. Eigenlijk zou het spelletje al afgelopen maart gereleased worden, maar het bedrijf gaf toen aan meer tijd nodig te hebben om de kwaliteit van de app te verbeteren en "Het contentaanbod na de lancering uit te breiden", aldus Variety. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Nieuwe schok voor Casillas: echtgenote heeft kanker

  • FunX Talent-jury onder de indruk van 'Nederlandse Maître Gims': Yanno

  • 6 redenen waarom Albanië een geweldig vakantieland is

  • Jada Pinkett Smith: "Vroeger had ik een pornoverslaving"

  • Onvrijwillige seks en seksuele intimidatie worden strafbaar

  • Vrouw (48) plankt 4 uur en 20 minuten en verbreekt wereldrecord

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.games-gadgets.41834-eerste-testen-mario-kart-voor-op-mobiel-staan-gepland"}