STER Advertentie
STER Advertentie

VIDEO: PlayStation 5 laadt veel sneller dan PS4 Pro

Dinsdag 21 mei 2019 - 12:22 uur

|

Door:

Burç

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In een video die vandaag opdook is duidelijk te zien dat de Sony PlayStation 5 flink sneller is dan de huidige PS4 Pro. Sony heeft de bovenstaande beelden niet zelf online gedeeld. De video is gepost door techjournalist Takashi Mochizuki van The Wall Street Journal die samen met andere persrelaties en analisten aanwezig was bij een vergadering over de bedrijfsstrategie van het Japanse bedrijf.

Supersnel door SSD

De laatste tijd duikt er steeds meer nieuws op over de PlayStation 5. Zo weten we in ieder geval dat de nieuwe console 8K-ondersteuning en een SSD-hardeschijf krijgt. Mede door die SSD, zijn de laadtijden enorm veel sneller. Ook is inmiddels al bekend dat PS4-games speelbaar zullen zijn op de PS5. Dat vertelde Mark Cerny, hoofd van het architectuurteam van Sony, in een eerder interview.

Releasedatum

De naam en de releasedatum van de PlayStation 5 zijn nog onbekend. We weten in ieder geval dat de spelcomputer niet in 2019 zal uitkomen.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • 'Vermiste' Caza is terecht, maar waar was hij?

  • Studente Sumanta Bansi (23) uit Hoorn al anderhalf jaar vermist

  • Kritiek op nieuw 'kimono'-merk van Kim Kardashian

  • Curaçao dankzij wereldgoal voor het eerst in historie naar kwartfinale Gold Cup

  • Schokkende foto van verdronken vader en dochtertje is het trieste beeld van The American Dream

  • Merol heeft 'Geen Reet' en maakte daar een track over met Bokoesam

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.games-gadgets.42183-video-playstation-5-laadt-veel-sneller-dan-ps4-pro"}