STER Advertentie
STER Advertentie

'Pokémon Sleep' wordt de game waarvoor je je bed induikt

Pokémon Sleep wordt de game waarvoor je je bed induikt
The Pokémon Company

Woensdag 29 mei 2019 - 20:18 uur

|

Door:

Burç

Pokémon Go gaf gamers jaren geleden een reden om de straat op te gaan, maar de nieuwe game Pokémon Sleep beloont je juist als je je bed induikt. De mobiele game die je slaap bijhoudt, is zojuist bekendgemaakt door Nintendo en The Pokémon Company.

Om deze Giphy te zien moet je toestemming geven voor social media cookies.

Slaappatroon

Er zijn nog geen beelden verschenen van Pokémon Sleep, maar je kan je alvast voorbereiden op iets 'slaapverwekkends', waarbij je slaappatroon essentieel gaat worden. Dus niet alleen je uren in bed, maar ook het wakker worden is belangrijk. Wat er precies gaat gebeuren laten ze nog niet los, maar het is wel in samenwerking met Pokémon Go. Dus laten we niet hopen dat je specials krijgt als je op straat in slaap valt.

Om deze Giphy te zien moet je toestemming geven voor social media cookies.

Slaapdata

Het klinkt allemaal mooi, maar dit betekent dus ook dat Nintendo en The Pokémon Company dankzij Pokémon Sleep heel veel (slaap)data over je kunnen gaan verzamelen. Als je het positief bekijkt, dan weet je straks zelf ook extra veel over je slaappatroon. En hoe belangrijk slaap is, dat vertelde Prof. Dr. Gerard Kerkhof al eerder bij FunX. Bij de enorme ramp met een van de kernreactoren van kerncentrale Tsjernobyl, kon slaap het verschil zijn tussen leven en dood.

Lees ook: Dit is waarom een slaaptekort kan leiden tot een kernramp

Populair op FunX.nl

  • Nederlandse Cas (16) rapt 'Thiago Silva' mee met Dave op Lowlands

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Dwayne 'The Rock' Johnson getrouwd op Hawaï

  • Lukaku reageert met foto op kritiek over gewicht: 'Not bad for a fat boy'

  • Man doet The Lion Kings 'Circle of Life'-duet met ezel en dat gaat zo

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.games-gadgets.42286-pokemon-sleep-wordt-de-game-waarvoor-je-je-bed-induikt"}