STER Advertentie
STER Advertentie

Fans kunnen gamemuziek creëren voor Watch Dogs: Legion

Dinsdag 16 juli 2019 - 17:19 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De makers van Watch Dogs: Legion geven fans de kans om muziek te creëren voor de hackersgame die 6 maart uitkomt voor de PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en pc. Ubisoft wil tien nummers door middel van crowdsourcing laten maken door fans en is daarvoor een samenwerking aangegaan met HitRecord. De makers mogen tracks in allerlei genres maken van hiphop en EDM, tot keiharde rock. Het enige waar ze op moeten letten, is dat het raakvlakken met Londen heeft. De game speelt zich namelijk af in de Engelse hoofdstad.

Hitrecord

HitRecord brengt mensen bij elkaar die samen stukken van een track voor Watch Dogs: Legion kunnen inspelen. Zie het maar als een verzameling van allerlei specialisten die samen een track gaan maken. Eentje doet de piano, de ander drums of de zang. Uiteindelijk komen de stukjes samen bij HitRecord. Mocht de tune in de game gebruikt worden, dan mogen de muzikanten 2000 dollar onderling verdelen.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Lukaku reageert met foto op kritiek over gewicht: 'Not bad for a fat boy'

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Idris Elba stikt bijna in te pittige kippenvleugel en wordt viral meme

  • Toeristen gearresteerd in Sardinië na meesmokkelen van 40 kilo zand

  • Zeker 63 doden en 182 gewonden bij aanslag op bruiloft in Kabul

  • Deze man (55) gaat viral met zijn karaokesessies van allerlei hiphoptracks

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.games-gadgets.42864-fans-kunnen-gamemuziek-creeren-voor-watch-dogs-legion"}