STER Advertentie
STER Advertentie

Fortnite-streamer betaalt studieschuld van moeder af

Zondag 26 januari 2020 - 12:47 uur

|

Door:

Burç

Een professionele Fortnite-streamer heeft zijn moeder verrast met een laat maar zeker liefdevol kerstcadeau. Fortnite-pro Aydan Conrad belde tijdens een recente livestream met zijn moeder om haar te vertellen dat hij haar studieschuld heeft afbetaald met zijn streaminginkomsten.

Studieschuld afbetaald

Conrad vroeg tijdens de stream nog aan zijn moeder wat ze graag zou willen, waarop zij antwoordde met: "Ik heb niets nodig Aydan. Je hebt al genoeg voor mij gedaan."  Aydan zegt vervolgens: "Nou, het is al te laat mam. Je hele studieschuld is al afbetaald."

Lees ook: Kom naar 'FunX: Debt Talk' en strijd mee tegen schuldenprobleem

Huilende moeder + Aydan

Nadat de moeder van Aydan hoort dat ze schuldenvrij is, begint ze te huilen en probeert er nog wat woorden uit te krijgen: "Nee dat kan niet. Jij kan niet... Je kan dat niet betaald hebben." Vervolgens zegt Aydan, die ook een traantje moet laten, het volgende: "Nee niet ik. Al die mensen die op dit moment naar mijn stream kijken hebben dit mogelijk gemaakt." En natuurlijk bedankt zijn moeder de streamers vervolgens.

Inkomsten

Op TheLoadout.com staat dat Aydan Conrad van het pro-team Ghost Gaming met alleen Fortnite al bijna 170.000 dollar aan prijzengeld heeft gewonnen. Daar is dus nog niets aan sponsorgeld bij opgeteld en dat kan hoog oplopen met een indrukwekkend aantal van 1,4 miljoen volgers. Geld zou dus geen issue moeten zijn voor deze pro-gamer.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Petitie: verwijder Kylie Jenner uit Cardi B en Megan Thee Stallion-videoclip

  • Gewapende overval op huis Nikkie de Jager

  • Nieuw-Zeeland al 100 dagen zonder coronabesmetting

  • Heftige beelden van bruidsshoot tijdens explosie Beiroet

  • Netflix komt met serie over gestoorde horrorverpleegster Ratched

  • Tim Hofman en QuinsDing woedend op Diana Gabriels in nieuwe #BOOS