STER Advertentie
STER Advertentie

Sony kondigt nieuwe Spider-Man uitbreiding aan - met Miles Morales in de hoofdrol

Vrijdag 12 juni 2020 - 15:35 uur

|

Door:

Thijn

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gisteravond gaf Sony een eerste indruk van wat er te wachten staat op de Playstation 5. Fans waren dolblij te zien dat Spider-Man hier onderdeel van is en kregen alvast de eerste beelden te zien.

Nieuwe Spidey

Het gaat om een gloednieuw verhaal met ditmaal niet Peter Parker, maar zijn vriend Miles Morales die in het spinnenpak kruipt. Echter gaat het niet om een geheel nieuwe game, maar een uitbreiding van de 2018-versie die op de Playstation 4 verscheen. Van dat spel werden maar liefst 13 miljoen exemplaren verkocht en een vervolg kon dan ook niet uitblijven.

Verbeteringen

In de remaster zullen verbeteringen zijn gemaakt qua laadtijden en graphics, die de PS5-hardware optimaal benutten. "Je kunt het beschouwen als een uitbreiding en een verbetering op de vorige game", stelt de directeur van Sony's Europese Playstation-afdeling in een interview met The Telegraph.

Trailer

Toch hoeven fans niet te vrezen dat er maar weinig nieuws te zien is, want het verhaal van de vorige Spider-Man game eindigde met een cliffhanger. Zo zagen we hoe - spoilers - Harry werd overgenomen door Venom en Miles erachter kwam dat hij ook over supergaven beschikt. De eerste trailer belooft in ieder geval veel goeds. Bekijk hierboven de beelden.

Populair op FunX.nl

  • 404 - Pagina niet gevonden

  • 'Entanglement’ van Jada en August leidt tot genadeloze memes

  • Bill Gates stelt harde eisen aan verspreiding toekomstig coronavaccin

  • Amber en Arda van Temptation Island verwachten kindje

  • Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

  • Jada Pinkett Smith: "Vroeger had ik een pornoverslaving"