Lifestyle

Deze 10 Instagram-accounts zijn een must-follow voor reisliefhebbers

foto: Instagram: Saltinourhair
  1. Newschevron right
  2. Deze 10 Instagram-accounts zijn een must-follow voor reisliefhebbers

Inspiratie nodig voor je volgende trip? Of gewoon zin om even weg te dromen bij de mooiste travel pictures? De volgende Instagram-accounts zijn een absolute must-follow voor reisliefhebbers:

1. reiskoppel van eigen bodem

Hannah en Nick van Salt In Our Hair reizen de hele wereld over en dat levert de meest schitterende foto's op, die je zo in groot formaat aan je muur wilt hebben. Ook houden ze een blog bij met handige reistips. Funfact: de twee komen gewoon uit ons eigen kikkerlandje!

2. Voor de dierenliefhebbers

Reiziger Andrew Knapp is nooit alleen, hij neemt namelijk overal zijn hond Momo mee naartoe. Het beestje heeft zelfs zijn eigen rubriek: Find Momo, een soort Where's Wally.

3. ZEBRA IN DE SNEEUW

Robert Jahns van Nois7 zorgt als digital artist voor de mooiste surrealistische plaatjes om bij weg te dromen. Een zebra in de sneeuw of een walvis in Venetië? Het komt allemaal voorbij en je wilt ze één voor één opslaan. Zeer geschikt bureaublad- of telefoonachtergrond-materiaal.

4. FAMILY goals

Jessica, Garrett en hun drie (superschattige) jonge kinderen zijn geen standaard gezin. Als The Bucket List Family besloten ze drie jaar geleden om al hun spullen te verkopen en reizend door het leven te gaan. Sindsdien delen ze hun avonturen via Instagram en Youtube. Van zwemmen met walvissen tot leven met monniken in Bhutan: de kids doen met alles mee!

5. Rust en stilte

Moe van alle witte stranden en palmbomen? De Duitse Jannik Obenhoff legt de mooiste meren en berglandschappen vast. Zijn foto's geven je het gevoel zelf midden in de natuur te staan en maken je dan ook direct rustig. Jannik wordt genoemd als een van 's werelds meest invloedrijke online fotografen.

6. Man met een missie

Reisvlogger en documentairemaker Louis Cole doet meer dan alleen mooie plaatjes schieten. In zijn nieuwste film laat hij de wereldwijde diversiteit zien aan de hand van mensen en culturen van over heel de wereld. Hiermee hoopt hij mensen te inspireren tot social change.

7. Etend de wereld rond

Melissa van Girl Eat World laat je de wereld zien aan de hand van lokale snacks. Zo kan je watertanden bij macarons voor de Eiffeltoren of een Hello Kitty-snack in Japan.

8. Who run the world?

Girls! Dame Traveler is een platform dat foto's deelt van vrouwelijke reizigers. Op deze manier willen ze vrouwen inspireren om meer te reizen.

9. Follow me to

Tikkeltje cliché, maar niet minder fijn om naar te kijken: de Follow Me To-foto's van Murad Osmann. Aan de hand van zijn geliefde laat hij je de mooiste plekjes ter wereld zien.

10. Heel het jaar zomer

Oké vooruit, omdat het zo fijn is tijdens de koude winterdagen: Beaches N Resorts. Hier vind je je dagelijkse portie tropische stranden en exotische resorts. Goede honeymoon-inspiratie.

Ster advertentie
Ster advertentie