STER Advertentie
STER Advertentie

Dit is de reden dat je áltijd slippers aan moet doen in de gym

Dit is de reden dat je áltijd slippers aan moet doen in de gym
Unsplash

Zaterdag 5 januari 2019 - 12:57 uur

|

Door:

Daisy

Als jij één van die mensen zijn die gewoon de douche van de sportschool inloopt zonder badslippers aan, dan piep je na dit bericht wel anders. Een man uit Texas liep namelijk een vleesetende bacterie op nadat hij blootsvoets een douche had genomen in zijn gym. 

badslippers vergeten

Tijdens één van zijn wekelijkse gymsessies tijdens zijn lunchpauze vergat de man zijn badslippers en besloot om toch te gaan douchen, zodat hij niet naar zweet stinkend terug naar werk hoefde. 

De foto's zullen we je besparen (die kun je hier bekijken als je er echt behoefte aan hebt), maar het begon bij de man als een enkele wrat die begon te jeuken. Volgens de dokter had de man een goedaardige tumor, veroorzaakt door HPV.  Uiteindelijk werden dat er vijf, evenals open wonden, die hij probeerde te bestrijden met huismiddeltjes.

vissenschubben

Na vele pogingen om te genezen en maanden van pijn onderging de man, waarvan niet bekend is hoe hij heet, uiteindelijk een huidtransplantatie met vissenschubben om zijn voeten te redden. Over twee maanden wordt hij wederom geopereerd en nog een maand later zal hij pas weer normaal kunnen lopen. 

marathon

De man stuurde anoniem zijn verhaal en foto's naar een radiostation in de hoop dat men nadat ze zijn verhaal hebben gelezen echt besluit om nooit blootsvoets onder de douche te stappen. De man trainde voor een marathon voordat zijn plan compleet werd verpest door de bacterie. 

"Doe jezelf een plezier en draag schoenen in publieke ruimtes waar water is", zegt de man. "Het enge is dat het virus wel twee jaar kan blijven bestaan op het oppervlakte. Verzorg je voeten goed, zodat jij ze nog lang kunt gebruiken." 

Populair op FunX.nl

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • Dit vindt Ronald de Boer van zijn dochters relatie met Ronnie Flex

  • OM: 'JoeyAK goot kokend water in nek van ontvoerde vrouw'

  • Opnieuw een grote tegenslag voor Rumag

  • Sigaretten worden vanaf vandaag weer flink duurder

  • Memphis Depay onder vuur na foto met leeuwenwelpje