STER Advertentie
STER Advertentie

Deze 9 pashokjes-frustraties zijn sowieso herkenbaar

Deze 9 pashokjes-frustraties zijn sowieso herkenbaar
Youtube: Grey London

Dinsdag 2 april 2019 - 17:44 uur

|

Door:

Milou

Shoppen kan hartstikke leuk zijn, alleen het pasgedeelte is iets wat voor velen de pret bederft. Ben jij iemand die daarom ook liever online bestelt? Dan herken je je vast in deze 9 typische pashokjes-frustraties.

1. eeuwige rij

Als eerste: de eindeloos lange wachtrij die er altijd voor de pashokjes staat waardoor je drie keer overweegt of de items het passen wel waard zijn. Voordat je aan de beurt bent, heb je vaak al een boodschappenlijstje gemaakt, je oma gebeld en je hele Instagram-tijdlijn doorgescrolld.

2. Maximaal aantal

Vlak voor je aan de beurt bent, zie je een bordje met 'maximaal drie stuks'. Je kijkt naar de lading kleding die over je arm hangt en beseft dat je de helft terug moet leggen óf straks opnieuw in de rij moet staan...

3. STOFWOLKEN

Als je eindelijk een hokje mag betreden, word je vaak opgewacht door zo'n drie kilo aan stofwolken. In sommige winkels worden de hokjes blijkbaar maar eens in het half jaar schoongemaakt.

4. CLAUSTROFOBISCH 

Als je nog geen claustrofobie had, krijg je het wel na een passessie. De pashokjes zijn vaak zo klein dat je amper kunt bewegen. Daarnaast is de temperatuur vaak tropisch, wat ervoor zorgt dat je na twee minuten al oververhit je hokje uit wilt vluchten.

5. DE BELICHTING

Als je je dan toch eindelijk in die ene broek staat te hijsen, word je geconfronteerd met de vreselijk onflatteuze belichting. Je ontdekt spontaan cellulite en geen een item staat je nog leuk. Een troost: van wit tl-licht is nog nooit iemand knapper geworden.

6. Gordijnen

En dan de gordijnen. Op een of andere manier lijken die nooit helemaal te kunnen sluiten, waardoor er altijd een sneaky gluurgaatje ontstaat. Óf de hokjes hebben hippe deuren met allerlei gaten waardoor je je ook niet bepaald afgeschermd voelt.

7. Geen spiegel

Sommige pashokjes hebben geen spiegel, waardoor je verplicht bent om in die te kleine broek je veilige pasruimte te verlaten. Daarbuiten zit dan altijd wel iemand te wachten die je vervolgens onbeschaamd van top tot teen gaat zitten bekijken. Ook is de kans groot dat er binnen 10 seconden een 'behulpzame' verkoopster op je afgerend komt.

8. verkeerde maat

En juist als je die verkoopster wél nodig hebt, is ze nergens te vinden. Bijvoorbeeld wanneer je een andere maat nodig blijkt te hebben en je dus op je sokken terug de winkel in moet om deze te bemachtigen.

9. verdwaalde kids

Als je besloten hebt je passessie te beëindigen (wat begrijpelijk is na bovenstaande frustraties) en je je eigen kleren weer aantrekt, is er altijd wel weer een verdwaald kind dat je gordijn opentrekt op zoek naar mama...

Populair op FunX.nl

  • Drake deelt voor het eerst foto's van zijn schattige zoontje Adonis

  • Eddy Zoëy neemt Chinezen coronavirus kwalijk

  • Waarom horen we zo weinig over het coronavirus in Afrika?

  • 8D audio is de perfecte manier van muziek luisteren in quarantainetijd

  • Mo (29) is piloot: "Ik weet niet of ik word doorbetaald"

  • Dalgona coffee: waarom de hele wereld dit drankje maakt