STER Advertentie
STER Advertentie

Gucci verkoopt 'afgetrapte' sneakers voor een belachelijke prijs

Donderdag 14 februari 2019 - 11:39 uur

|

Door:

Burç

Weet je nog toen je de straat op ging met je nieuwe witte sneakers en thuiskwam met hetzelfde paar maar dan in het grijs? Vieze schoenen, iedereen kent ze wel en juist van die retrogevoelens maakt modemerk Gucci dankbaar gebruik. Ze verkopen namelijk een paar Screener-sneakers die er afgetrapt uitzien, voor 772 euro. Je kan kiezen uit een aantal verschillende exemplaren die je 'gelukkig' zelf niet meer vies hoeft te maken. Die 'aftrapservice' verwacht je natuurlijk ook wel als je honderden euro's uitgeeft.

Old School

Het Italiaanse modemerk zegt dat de leren sneakers "refereren naar old school-vormen" en het afgetrapte effect noemen ze een "droevige vintage". De ontwerpers zouden geïnspireerd zijn door sneakers uit de jaren zeventig, maar midden jaren negentig hadden mijn sneakers ook deze kleur na een potje voetballen op straat.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Jay Z betaalt advocaat voor familie waarvan 4-jarig kind onder schot werd gehouden

  • Ibrahim Afellay keert terug bij PSV

  • Emotionele vader vermiste backpacker (18) vraagt WhatsApp om hulp

  • Vrouw bestelt Mariah Carey-taart, maar krijgt Marie Curie

  • Social Talk: deze artiesten genieten van hun welverdiende vakantie

  • 'Moordenaar die studente (21) doodstak werd verkeerd ingeschat door hulpverleners'

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.lifestyle.40939-gucci-verkoopt-afgetrapte-sneakers-voor-een-belachelijke-prijs"}