STER Advertentie
STER Advertentie

Je kan nu op sneakers lopen die op avocado toast lijken

Je kan nu op sneakers lopen die op avocado toast lijken

Woensdag 27 februari 2019 - 13:54 uur

|

Door:

Burç

Avocadorestaurants, avocadokettingen en avocadomokken kennen we inmiddels wel, maar de avocado toast-sneaker hoor je waarschijnlijk voor het eerst. Gebruik jij de avocado-emoji vaker dan de rest en stop jij eerst avocado's in de mand voordat je de rest van je boodschappenlijstje afwerkt? Dan passen deze avocadokleurige sneakers waarschijnlijk ook bij jou.

Saucamole

De sneakers hebben ze Saucony Men's Shadow 6000 Avocado Toast genoemd en dat is ook direct te zien. De bovenkant is lichtgroen met vlekjes donkergroen. De bovenste rand bevat peper-kleurig rood en het middenstuk is van bruin suede en lijkt op een geroosterd broodje. Voor de echte liefhebbers zit er aan de binnenkant een afbeelding van een avocado en achterop de sneaker staat Saucamole volgens de website. Ze kosten overigens meer dan een euro per stuk, zoals de avocado's in de supermarkt.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Vanaf 1 augustus krijg je 150 euro boete voor dragen van boerka

  • 66-jarige ambtenaar die geobsedeerd is door Tupac verliest baan

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Beyoncé dropt kleurrijke en krachtige clip van The Lion Kings 'Spirit'

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.lifestyle.41099-je-kan-nu-op-sneakers-lopen-die-op-avocado-toast-lijken"}