Lifestyle

Deze 12 types kom je in iedere club tegen

  1. Newschevron right
  2. Deze 12 types kom je in iedere club tegen

Als je wel eens in de club komt, herken je de volgende uitgaanstypes sowieso. En misschien past een van deze omschrijvingen ook wel perfect bij jou?

1. De v.i.p.
Sommigen besteden hun halve maandsalaris het liefst aan een vip-tafel, zodat ze de hele avond veel te dure flessen met vuurwerkfonteintjes kunnen poppen aan hun eigen tafel.

2. De roker
Dansen? Waarom zou je dat doen als je ook gewoon de hele nacht kunt doorbrengen in het rookhok? Eerlijk is eerlijk, hier vinden wel altijd de beste (dronken) gesprekken plaats.

3. De mijn-relatie-is-net-over-dus-ik-ga-vanavond-helemaal-los

Als je uitgaat met iemand die net zijn of haar relatie heeft verbroken, zul je waarschijnlijk een zware avond tegemoet gaan. Grote kans dat deze persoon na een paar drankjes in huilen uitbarst of juist net iets té los gaat.

4. De shots-initiatiefnemer

In een vriendengroep is er vaak één iemand die de rest continu naar de bar sleept. "Kom op, nog een shotje!" Weigeren is dan meestal geen optie.

5. De rondloper

Als je niet van dansen houdt en ook niet rookt, dan kun je óf de hele avond aan de bar hangen, of je loopt gewoon de hele avond rondjes om met iedereen te buurten.

6. De vermiste vriend

Wil je net naar huis gaan, is je vriend die met je mee zou rijden opeens spoorloos. Argh!

7. De versiermachine

In elke club vind je wel mannen én vrouwen die het hun levensmissie hebben gemaakt om iemand te scoren. Of ze nu op zoek zijn naar de liefde van hun leven of naar de liefde voor een nacht, ze flirten er de hele avond op los.

8. De beste vriend van de barman

Het leven is duur. Daarom zou het erg fijn zijn om eens een gratis drankje te kunnen scoren. En hoe doe je dat? Door BFF te worden met het personeel. Dan heb je de grootste kans op een extra drankje.

9. Muurbloempjes

De muurbloempjes hangen vaak de hele avond met hun rug tegen de muur terwijl ze langzaam van hun drankje sippen. Ondertussen houden ze iedereen een beetje in de gaten en scannen ze de ruimte op een potentiële prooi.

10. DE 'GRAPPIGE' DANSER

In elke club zie je wel eens groepen meiden die even hun grappige-dansmoves-kwartiertje hebben. Awkward...

11. de Agressieve guy/chick

Het is een feit dat alcohol je agressief kan maken. Het is dus niet zo gek dat er in clubs vaak ruzies ontstaan. Je hoeft maar net iets te vies naar iemand te kijken of net iets te hard tegen iemand aan te duwen. En als er dan één iemand wordt lastiggevallen, heb je meestal meteen ruzie met de hele vriendengroep.

12. de livestreamer

"Kom even lachen jongens, ik maak een Snap!" Klinkt dat je bekend in de oren? Je hebt tijdens een avondje stappen altijd van die mensen die honderden foto's en video's maken en dan ook moeten doen alsof ze de beste tijd van hun leven hebben. Heel leuk, maar niet iedereen heeft zin om zichzelf de volgende dag half dronken terug te zien op social media...

Ster advertentie
Ster advertentie