Lifestyle

9 herkenbare momenten als je met een groep vrienden naar een festival gaat

  1. Newschevron right
  2. 9 herkenbare momenten als je met een groep vrienden naar een festival gaat

Je hebt de donkere dagen weer overleefd, de eerste warme dagen zijn al een feit en dat betekent dat het festivalseizoen weer voor de deur staat! Heb jij elk jaar verschillende festivals op de planning staan samen met je vriendengroep? Dan zullen de volgende momenten je vast herkenbaar voorkomen.

1. enthousiast

Jullie zijn de dagen voor het festival superhyped om te gaan. In de app word er al druk besproken welke outfits er aan worden gedaan en welke artiesten jullie sowieso willen checken.

2. kwijt

Je spreekt van tevoren af om echt bij elkaar te blijven, maar op de een of andere manier lukt het nooit op een hele groep bij elkaar te houden. De een is naar de toilet, de ander staat in de rij bij de bar en voor je het weet sta jij nog in je eentje te dansen.

3. de zoektocht

Op een bepaalde moment besef je je dat je vriend wel erg lang weg is, dus app je met de vraag: waar de f* ben jij?!

4. ONTMOETINGSPLEK

Als je eenmaal contact hebt gelegd, probeer je een ontmoetingsplek af te spreken, zoals links bij het podium. Alleen daar ontstaat ook weer verwarring over, want bij welk podium? En van welke kant links?

5. Hallo?

Omdat je gek wordt van het heen en weer WhatsAppen doe je een poging tot bellen. Tegelijkertijd durf je ook niet weg te lopen bij het podium voor het geval dat je vriend daar ook opeens heen komt. Daarom lukt het bellen niet, want de muziek staat natuurlijk veel te hard...

6. Foto

Als je na een tijdje elkaar nog niet hebt gevonden, stuur je maar een hele vage foto van de plek waar je staat.

7. wc

Wanneer je eindelijk weer bij elkaar bent, moet er wéér een iemand naar de wc.

8 Met z'n allen

Jullie besluiten maar allemaal mee te gaan, zodat je elkaar niet weer kwijtraakt.

9 einde

Net als jullie weer helemaal compleet op de dansvloer staan, en je het leuk begint te vinden, is het alweer afgelopen. Op naar het volgende festival!

Ster advertentie
Ster advertentie