STER Advertentie
STER Advertentie

Met de populaire Facebookgroep 'View From My Window' reis je de wereld rond

Met de populaire Facebookgroep View From My Window reis je de wereld rond
View From My Window: Chandni

Vrijdag 1 mei 2020 - 12:18 uur

|

Door:

Elize

Wat zie jij als je uit je raam kijkt? Een saai flatgebouw, een drukke weg of heb je uitzicht op een mooie tuin? Nu bijna de hele wereld binnen zit, is het uitzicht uit het raam zowat het enige dat de meeste mensen de hele dag zien. Op de Facebookgroep View From My Window delen mensen over de hele wereld hun uitzicht. 

View From My Window

De Facebookgroep View From My Window is in korte tijd superpopulair geworden. Ruim twee miljoen mensen zijn lid van de groep. Op de pagina worden hele uiteenlopende uitzichten gedeeld. De meeste mensen hebben een heel simpel en doorsnee uitzicht, maar sommigen kijken uit over de mooiste natuurgebieden die je je kunt voorstellen. 

Kijk hier mee naar een aantal foto's die gemaakt zijn vanuit verschillende continenten. Zo kun je toch nog een klein beetje op reis vanuit je eigen (huis)kamer. 

1. IJSLAND

Een aantal dagen geleden postte Judit dit geweldige uitzicht vanuit haar huis in Fáskrúðsfjörður in IJsland. Kennelijk is het voor veel mensen een indrukwekkend uitzicht, want de foto heeft al bijna 8000 likes te pakken. 

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

2. BRazilië

Nog veel populairder is de foto die Adriana vorige week plaatste vanuit Sao Paulo, Brazilië. De foto, die honderdduizend likes heeft, kwam van haar jarige moeder, die in haar eentje haar 72e verjaardag moest vieren. Gelukkig had ze in ieder geval wel een mooi uitzicht.

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, wolkenkrabber, wolk en buiten

3. India
Chandni postte vanuit India een foto van een betoverend uitzicht. "Zo blij om wakker te worden op deze prachtige en gezonde ochtend", schreef ze erbij. Ook stak ze alle volgers een hart onder de riem. "Het leven heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik weet zeker de jouwe ook. Het leven gaat ons in de toekomst nog veel meer verbazen met veel meer geweldige momenten. Geloof me, het beste moet nog komen. Tot die tijd: houd vol en leef in het moment."

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, buiten, natuur en water

4. India 
Maar niet overal in India is het makkelijk om binnen te blijven. Amanda uit Punjab deelde het uitzicht vanaf haar balkon en schreef bij de foto dat ze het moeilijk heeft. "De dagen worden heter. 35+ graden Celsius en in sommige staten mag je niet meer met de auto boodschappen halen. Je mag alleen op bepaalde tijden wandelen naar de dichtstbijzijnde supermarkt en je moet je mond bedekt houden."

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten

5. japan
In Japan zijn de coronamaatregelen nog wat soepeler, maar ook daar blijven de mensen voornamelijk thuis. Mari deelde een foto van de prachtige kersenbloesems vlakbij Tokyo. Wauw!

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

6. Turkije

Guzin deelde een geweldige uitzicht vanuit Assos, Turkije. Hij kijkt uit de zee. Wat wil je nog meer?

Afbeelding kan het volgende bevatten: oceaan, lucht, wolk, buiten, water en natuur

7. Colombia
Carmenza uit Colombia houdt het kort in haar bericht"Ik woon in Tabio, Colombia en dit is het uitzicht van mijn raam." Meer woorden hoeft ze er ook niet vuil aan te maken, want het uitzicht zegt genoeg!

Afbeelding kan het volgende bevatten: plant, berg, boom, lucht, buiten en natuur

8. Marokko 

Ook vanuit Marokko worden er meerdere uitzichten gedeeld. Dominique stuurde een foto vanuit haar huis in Marrakesh.

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten

9. Oman

Vanuit Oman deelde Reem Mohamed ook haar uitzicht. Op de foto zie je de prachtige zonsondergang over de hoofdstad Muscat. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, wolk, buiten en natuur

10. Nigeria
Akeredolu kijkt vanuit zijn raam uit op een paar palmbomen. Ondanks het mooie uitzicht, maakt hij zich wel zorgen. "Ik hoop dat dit snel voorbij is", schrijft hij. "God genees de wereld alstublieft."

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, boom, wolk, schemering, oceaan, plant, buiten en natuur

11. Grenada

Andy Johnson heeft wel een heel jaloersmakend uitzicht. Vanuit Grenada, West Indies, deelt hij deze kleurrijke, vrolijke foto.

Afbeelding kan het volgende bevatten: plant, lucht, oceaan, boom, wolk, buiten, natuur en water

12. Nicaragua

De plek waar Yasmin in quarantaine zit, is ook zeker geen straf. Dit is het spectaculaire uitzicht vanaf haar eettafel in San Juan Del Sur.

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, oceaan, wolk, plant, boom, buiten, natuur en water

13. Nederland

Ten slotte nog het uitzicht vanuit Rotterdam in Nederland. Niet mooi of spectaculair, maar wel typisch Hollands. Inclusief een grauwe lucht en regen!

Populair op FunX.nl

  • Nieuwe maatregelen kabinet: 'Horeca om 01.00 dicht, maximaal 50 man erin'

  • Dit zijn de winnaars van de FunX Music Awards 2020

  • Akwasi ontvangt speciale Power Award voor zijn inzet voor Black Lives Matter

  • Cardi B en Offset gaan scheiden

  • NS komt met nachttrein van Nederland naar Oostenrijk en Zwitserland

  • Kendall Jenner: "Niemand weet dat ik een stoner ben"